ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Artemis Psarri στο The Pop up Project «Garden Party» by notos!

Άλλη μία νέα συμμετοχή στο πιο ανανεωμένο και μεγαλύτερο shopping event του καλοκαιριού!

Η Artemis Psarri ξεχωρίζει για τα μοναδικά της σχέδια που αποτυπώνουν το ελεύθερο πνεύμα του ελληνικού καλοκαιριού. Η ιδρύτρια, Άρτεμις Ψαρρή, μοιράζεται την αγάπη της για τη θάλασσα, τον ήλιο και την άμμο μέσα από τις δημιουργίες της. Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι σχεδιασμένο με προσοχή στη λεπτομέρεια και την ποιότητα, ώστε να προσφέρει μια αίσθηση άνεσης και στυλ.

Η Artemis Psarri προσκαλεί όλους να γιορτάσουν τη ζωή και να απολαύσουν τις πολύτιμες στιγμές τους, ντυμένοι με μαγιό που αντανακλούν την ομορφιά και την ελευθερία του Ελληνικού καλοκαιριού.

Μέσα από το eshop, το brand Artemis Psarri  προσφέρει μια ποικιλία από μαγιό,  ώστε να μπορούμε να βρούμε το τέλειο μαγιό για τις καλοκαιρινές μας περιπέτειες.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Artemis Psarri και την πλούσια συλλογή της, επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εδώ.

Ολοκληρωμένη τη Συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project «Garden Party» by notos: Αυτή την Παρασκευή 07 & το Σάββατο 08 Ιουνίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στους κήπους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.
Είσοδος Ελεύθερη.

error: Content is protected !!