ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Apivita έφερε την Άνοιξη με ένα ξεχωριστό πικ νικ στην καρδιά της Αθήνας!

Η APIVITA, με αφορμή τον εορτασμό των 10 χρόνων λειτουργίας του THE APIVITA EXPERIENCE STORE μας κάλεσε στον μοναδικό αυτό χώρο στο Κολωνάκι, οργανώνοντας ένα πικ νικ στην καρδιά της Σόλωνος!
Το Fay’s Control ήταν εκεί.

The spring has sprung… και δεν υπάρχει καλύτερο μέρος να τη ζήσει κανείς από το ΤΗEAPIVITAEXPERIENCESTORE στο Κολωνάκι. Μια πρόσκληση, για ένα πικ νικ εντός του καταστήματος, εμπνευσμένη από την κοινωνία της μέλισσας και την ελληνική φύση, αφιερωμένη στην υγεία και την ομορφιά. Αφορμή για το κάλεσμα ήταν ο εορτασμός των 10 χρόνων λειτουργίας του μοναδικού αυτού χώρου που στους 5 ορόφους του, ξεδιπλώνεται η δύναμη της φύσης και η πλούσια ελληνική χλωρίδα. Η συγκεκριμένη ενέργεια είναι η αρχή των πολλών που θα ακολουθήσουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα στο κατάστημα.

Follow me…

The spring has sprung…

Ο χώρος ήταν αποκλειστικά για τους καλεσμένους της, όπου μπορούσαν να περιηγηθούν και στους υπόλοιπους ορόφους. Στο ισόγειο που βρίσκει κανείς όλα τα προϊόντα της APIVITA καθώς και εξειδικευμένες συμβουλές από την ομάδα των beauty advisors. Στον πρώτο όροφο, που στεγάζεται το περίφημο JuicyBeeBar, στον τρίτο όροφο το Nature’s Ηair Studio, το πρώτο πράσινο κομμωτήριο της Αθήνας, με εξελιγμένα φυσικά προϊόντα καλλυντικής περιποίησης των μαλλιών & τις φυσικές βαφές APIVITA, συμβουλές από εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και υπηρεσίες ανδρικής φροντίδας στις δύο παραδοσιακές ξύλινες καρέκλες κουρείου.

ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ
ΡΟΥΛΑ ΡΕΒΗ
ΣΟΥΖΑΝΝΑ ΚΕΓΓΙΤΣΗ
ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ – ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ – ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΣΤΑΣΙΝΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΤΥΧΙΑ ΛΑΖΑΡΟΥ – ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ – ΖΑΝΝΑ ΣΙΡΕΑΚ – ΑΝΘΗ ΑΒΡΑΜΕΑ
ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΜΥΡΤΩ ΚΑΖΗ
ΜΑΡΙΛΗ ΕΥΦΡΑΙΜΙΔΗ
ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ

Και τέλος στον τέταρτο όροφο στο Beehive SPA, ένα spa πραγματική κυψέλη! Οι τοίχοι είναι επενδυμένοι με τμήματα αποσυναρμολογημένων κυψελών, η οροφή είναι κατασκευασμένη από κρύσταλλο σε μελί χρώμα και ο ειδικός φωτισμός δημιουργεί στον επισκέπτη την αίσθηση του εσωτερικού μιας κυψέλης. Στο Beehive Spa μπορεί κανείς να απολαύσει μοναδικές θεραπείες για το πρόσωπο και το σώμα που αποτυπώνουν τη μακρόχρονη εμπειρία και βαθιά γνώση της APIVITA για την ευεργετική επίδραση των μελισσοκομικών προϊόντων καθώς και των αιθέριων και φυσικών ελαίων στην αναζωογόνηση του σώματος και του πνεύματος.

ΜΑΛΑΜΑΤΕΝΙΑ ΠΑΛΑΤΣΙΔΗ – ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ ΣΟΥΠΙΩΝΗ – ΛΙΑ ΜΠΑΡΟΛΑ
ΥΒΟΝΝΗ ΝΤΟΣΤΑ

Κατά την αναχώρηση τους από την εκδήλωση έλαβαν μέσα σε limited tote bag APIVITA ένα ανοιξιάτικο νεσεσέρ με προϊόντα ανάλογα με την ανάγκη του καθένα, αλλά και ένα voucher με περιποιήσεις από το υπέροχο BeehiveSpa & το Nature’s Hair Studio

ΜΑΡΙΑ ΦΡΑΓΚΑΚΗ
ΜΑΡΙΑ ΛΟΥΙΖΑ ΒΟΥΡΟΥ
ΚΛΕΙΩ ΣΤΑΣΙΝΟΥ
ΚΛΕΛΙΑ ΠΑΝΤΑΖΗ – ΑΝΝΥ ΠΑΝΤΑΖΗ
ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΦΑΝΤΑΡΗΣ – ΤΟΝΙΑ ΚΟΥΜΠΑ – ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΠΕΤΙΚΑΡΗΣ
ΣΑΡΑ ΕΣΚΕΝΑΖΥ
ΝΤΟΡΙΣ ΛΙΑΠΑΤΑ
ΝΙΚΗ ΘΩΜΟΠΟΥΛΟΥ
ΑΝΝΑ SKOOG ΜΑΥΡΙΔΗ
ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ
ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΠΑΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΤΖΟΒΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑ
ΓΕΩΡΓΙΑ ΑΒΑΣΚΑΝΤΗΡΑ
ΣΤΕΛΛΑ ΜΟΥΓΚΑΛΙΑΝ – ΙΣΜΗΝΗ ΝΤΑΦΟΠΟΥΛΟΥ

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers. Μεταξύ τους παρευρέθηκαν: Αθηνά Οικονομάκου, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Μαριάννα Μάντεση, Μαρία Λουίζα Βούρου, Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, Ισμήνη Νταφοπούλου, Ρούλα Ρέβη, Ελένη Στασινοπούλου, Χριστίνα Κοντοβά, Μαρία Φραγκάκη, Ρούλα Σταματοπούλου, Μαρία Παπαγεωργίου, Ζάννα Σίρεακ, Αναστασία Τσιλιμπίου, Άννα Skoog Μαυρίδη, Μαρία Παπαγεωργίου, Νίκη Θωμοπούλου, Μαλαματένια Πατατσίδη, Φαίη Μπέη, Γεωργία Αβασκαντήρα, Κάτια Δέδε, Άννα Μαρία Σουπιώνη, Ευτυχία Λαζάρου, Πηνελόπη Καλέντη, Κλειώ Στασινού, Σίβυλλα Βασσειάδη, Τάσος Μαστρόγιαννης, Ελίνα Καλιτζάκη, Σουζάνα Κεγγίτση, Τόνια Κούμπα, Ευσταθία Τζόβα, Βαλέρια Κοβαλένκο, Κλέλια Παντζή, Άννυ Πανταζή και Χριστιάννα Μίττα.

error: Content is protected !!