ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Alea Jacta στο The Pop up Project «Summer Shopping at the Museum»!

«Ο Κύβος Ερρίφθη»…

Η Alea Jacta είναι το contemporary accessories brand, που δημιουργεί limited-edition πλεκτά αξεσουάρ συνδυάζοντας την παράδοση της πλεκτικής με μια σύγχρονη σχεδιαστική προσέγγιση.

Με αφετηρία τρεις γενιές εμπειρίας γύρω από το πλεκτό, το brand αναπτύσσεται μέσα σε ένα οικογενειακό εργαστήριο στην Αθήνα, όπου η τεχνική γνώση και η χειροτεχνία συναντούν την καινοτομία και τη σύγχρονη παραγωγή.

Κεντρικό στοιχείο της ταυτότητας της Alea Jacta είναι ο συνδυασμός πλεκτού και δέρματος – η συνύπαρξη διαφορετικών υφών και υλικών που δίνει μορφή σε ιδιαίτερα αντικείμενα με έντονο χαρακτήρα και σύγχρονη αισθητική. Κάθε κομμάτι σχεδιάζεται με έμφαση στη λειτουργικότητα, τη διαχρονικότητα και την ποιότητα, παράγεται σε περιορισμένες ποσότητες και αξιοποιεί προσεκτικά επιλεγμένα, eco-conscious νήματα καθώς και υψηλής ποιότητας ελληνικό δέρμα.

Το όνομα Alea Jacta, που σημαίνει «ο κύβος ερρίφθη», εκφράζει τη φιλοσοφία του brand: μια τολμηρή και σύγχρονη ματιά πάνω στην πλεκτική, ως ένα μέσο δημιουργικής έκφρασης, πειραματισμού και μοναδικότητας.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project «Summer Shopping at the Museum», που θα πραγματοποιηθεί αυτό το Σάββατο 23 & την Κυριακή 24 Μαΐου, 11.00′-20.00′, στο Εθνικό Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

error: Content is protected !!