ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Airlea Swimwear στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

Η Airlea Swimwear γιορτάζει την επίσημη κυκλοφορία της τελευταίας της συλλογής για το καλοκαίρι του ’23 με τίτλο Under the Sun, με την συμμετοχή της στο The Pop Up Project «Under the Greek Sun»!

Η Airlea Swimwear είναι μια ελληνική εταιρεία μαγιό που ιδρύθηκε το 2021, αφοσιωμένη στην απλότητα και την ελευθερία που καθορίζουν τον ελληνικό καλοκαιρινό τρόπο ζωής.

Τα σχέδια είναι εμπνευσμένα από την αρχιτεκτονική των νησιών, την ελληνική φύση και το απέραντο γαλάζιο. Η υιοθέτηση της ιερής σημασίας αυτών των στοιχείων οδήγησε στη δημιουργία μιας μινιμαλιστικής και βιώσιμης σειράς μαγιό.

Η ιδέα πίσω από την Airlea Swimwear είναι να παρέχει στις γυναίκες την επιλογή μαγιό που θα τις κάνει να αισθάνονται σιγουριά για το δέρμα τους και τελικά να ενδυναμώσει τη γυναικεία σιγουριά και ανεξαρτησία.

Η ομάδα της Airlea Swimwear συγκεντρώνει μια σειρά μαγιό που αντικατοπτρίζουν τις τάσεις, έχοντας υπ’ όψιν τις ανάγκες και τις προτιμήσεις των πελατών και την αισθητική της.

Η συλλογή περιλαμβάνει διαφορετικά σχέδια και στυλ, αλλά το πιο σημαντικό είναι μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.

Η βιωσιμότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι βασικό χαρακτηριστικό της Arilea Swimwear.

“Στην Airlea Swimwear πιστεύουμε ότι κάθε γυναίκα πρέπει να νιώθει σίγουρη και άνετη με τα μαγιό της και έχουμε ενσωματώσει αυτή τη νοοτροπία στη νέα μας συλλογή. Κάθε κομμάτι της τελευταίας συλλογής μας έχει σχεδιαστεί προσεκτικά χρησιμοποιώντας υψηλής ποιότητας ιταλικά υφάσματα και υλικά που εξασφαλίζουν αντοχή στο χρόνο, ακόμη και μετά από συνεχή και επαναλαμβανόμενη χρήση. Σεβόμενοι τη σημασία της βιωσιμότητας στον κλάδο, χρησιμοποιούμε φιλικά προς το περιβάλλον υφάσματα, συνεργαζόμενοι με partners αφοσιωμένους στη βιώσιμη ανάπτυξη. Οι συλλογές μας δημιουργούνται σε επιλεγμένα εργαστήρια στην Αθήνα και κάθε μαγιό είναι χειροποίητο” μας λέει η designer της Airlea Swimwear.

«Αγάπη, πόθος, ανησυχία, φροντίδα, οργή, πόνος. Όλα συμβαίνουν μέσα στο σώμα μας, πολύπλοκα, σε όλο τους το μεγαλείο. Ζήσε το με αυτοπεποίθηση. Χωρίς taboo. Πες ό,τι θέλεις, φόρεσε ό,τι θέλεις. Στο Airlea Swimwear, επαινούμε την απλή αλλά επαναστατική πράξη του να είσαι ο εαυτός σου. Γίνε λοιπόν ο εαυτός σoυ, όπως επέλεξες να είσαι, όπως είσαι».

Η συλλογή Under the Sun για το 2023 είναι πλέον διαθέσιμη για αγορά online και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο, την Κροατία καΗ βιωσιμότητα και ο σεβασμός στο περιβάλλον είναι βασικό χαρακτηριστικό της Arilea Swimwear.ι το Ντουμπάι.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στοThe Pop Up Project «Under the Greek Sun»,την Παρασκευή 9 και το Σάββατο 10 Ιουνίου, από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή.

Every day is one step closer to The Pop Up Project «Under the Greek Sun»

error: Content is protected !!