ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Συλλογή της Zoe Stergiou στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

Οι καθαρές γραμμές στα ρούχα, οι μοντέρνες νότες, ο θηλυκός και ταυτόχρονα δυναμικός χαρακτήρας, η αίσθηση πολυτέλειας και η διαχρονικότητα, αποτελούν τα βασικά χαρακτηριστικά του brand της σχεδιάστριας Ζωής Στεργίου. Μέσα από τη σχέση της τέχνης με τη μόδα και του pret-a-porter με την υψηλή ραπτική, η σχεδιάστρια δημιουργεί limited collections οι οποίες ράβονται αποκλειστικά στην Ελλάδα με υψηλής ποιότητας πρώτες ύλες.

Το brand φημίζεται για τα πατρόν των ρούχων τα οποία αποδίδουν την απόλυτα σωστή εφαρμογή στο σώμα και για τη σχολαστική προσοχή στη λεπτομέρεια που αφορά τόσο τον σχεδιασμό, όσο και τη ραφή.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, αυτή την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς. Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και τα καλύτερα δώρα για αυτό το Πάσχα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!