ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Συλλογή της Eleni Bantra στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

Tο ανερχόμενο fashion accessories brand Eleni Bantra, επιλέγει να αφήσει το δικό της slow fashion στίγμα με τον πιο chic τρόπο. Το brand αποτελείται από διαχρονικά και μοναδικά αξεσουάρ – μεταξωτά φουλάρια, εσάρπες, γραβάτες και διακοσμητικά μαξιλάρια – που μπορούν να συνδυαστούν και να ενταχθούν στο καθημερινό σας στυλ και χώρο με πολλούς διαφορετικούς τρόπους.

Με αφορμή το launch της καινούργια της κολεξιόν FRUCTUS #fructus, η σχεδιάστρια σας προσκαλεί να εξερευνήσετε μαζί της μια σειρά από ανανεωμένα αξεσουάρ, εμπνευσμένα από την ομορφιά και φρεσκάδα των φρούτων, η οποία θα προσφέρει ένα μοναδικό και διαχρονικό τρόπο να υπογραμμίσετε το στυλ σας και θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που αντηχεί με τη μοναδική γοητεία του χώρου σας!

Για τη δημιουργία τους, η σχεδιάστρια, Ελένη Μπαντρά, εμπλουτίζει τα σχέδια της με την αυθεντικότητα και υπέροχη περιπλοκότητα όλων όσων μας περιβάλλουν χρησιμοποιώντας μια από τις πιο καινοτόμες ανθρώπινες δημιουργίες – το μικροσκόπιο.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς. Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και τα καλύτερα δώρα για αυτό το Πάσχα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!