ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η πρόταση του Fay’s Control: Ρεσιτάλ Πιάνου στην Αίθουσα Τέχνης Ρεβέκκα Καμχή!

Την Παρασκευή 19/1 μπορείς να παρακολουθήσεις ένα ρεσιτάλ πιάνου από τις Masa Josilo και Ράνια Ζέττα ενώ ο ζωγράφος Αλέξανδρος Γεωργίου το ίδιο απόγευμα έως τις 18.00′ θα πραγματοποιεί το πορτραίτο σου!

Μία από τις πιο αγαπημένες μου γκαλερί στο κέντρο της Αθήνας, η αίθουσα τέχνης Ρεβέκκα Καμχή μας προσκαλεί σε ένα ρεσιτάλ πιάνου από τις Masa Josilo και Ράνια Ζέττα την Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024 στις 7:30 μ.μ. διάρκεια ρεσιτάλ 45΄. Η είσοδος είναι ελεύθερη, απλά απαιτείται κράτηση θέσεων, στέλνοντας email στο gallery@rebeccacamhi.com με τον αριθμό των ατόμων που θα θέλουμε να παρευρεθούμε.
 
Η Ράνια Ζέττα γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε βιολί και θεωρητικά στο Κρατικό Ωδείο Θεσσαλονίκης. Πήρε πτυχίο βιολιού με τον Κ. Πατσαλίδη και δίπλωμα βιόλας με τον Η. Σδούκο. Έχει συνεργαστεί με την Συμφωνική Ορχήστρα Toda shi στην Ιαπωνία, Ορχήστρα των Χρωμάτων, Εθνική Λυρική Σκηνή, Συμφωνική Ορχήστρα ΕΡΤ, Φιλαρμόνια Ορχήστρα Αθηνών, Συμφωνιέτα Χανίων και άλλα μουσικά σύνολα. Διδάσκει βιολί και μουσική δωματίου σε ωδεία.

Masa Josilo

Η Masa Josilo γεννήθηκε το 1974 στο Βελιγράδι. Σπούδασε πιάνο στο Μουσικό Πανεπιστήμιο Βελιγραδίου. Συνέχισε τις μεταπτυχιακές σπουδές της με την MuriellLevin και τον Γιώργο Χατζηνίκο στο Λονδίνο. Διακρίθηκε σε πολλούς διαγωνισμούς, όπως Α’ θέση σε εθνικό διαγωνισμό Παίδων Σερβίας (1981), Α’ θέση σε εθνικό διαγωνισμό Σερβίας (1985), Α’ θέση σε εθνικό διαγωνισμό Μουσικής Δωματίου Σερβίας (1986), Δ’ θέση σε διεθνή διαγωνισμό Ρώμης (1990). Ασχολείται με τη διδασκαλία πιάνου και έχει συνεργαστεί με το Εθνικό Ωδείο και τα τελευταία χρόνια με το Ωδείο Μητσάκου.

Ο Aλέξανδρος Γεωργίου ζωγραφίζοντας ζωντανά μέσα στον χώρο της γκαλερί

It’s good to know: Η έκθεση του Αλέξανδρου Γεωργίου παρατείνεται έως τις 27 Ιανουαρίου. Ο καλλιτέχνης θα πραγματοποιεί πορτραίτα επισκεπτών, Τετάρτη – Πέμπτη & Παρασκευή από τις 4 ως τις 6 μ.μ.
 

error: Content is protected !!