ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η νέα luxury Resort Wear συλλογή από την Mara Made In Greece στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition!

Στο στούντιο της η εμπειρία και η έμπνευση της από την Ελληνική λαϊκή παράδοση και την Πολιτιστική μας κληρονομιά ενώθηκαν και μεταμορφώθηκαν σε μοναδικά κοσμήματα.

Η Μάρα Μυλωνοπούλου συνεχίζοντας μια μακρά και επιτυχημένη καριέρα ως Ενδυματολόγος και Fashion Editor στα πιο γνωστά γυναικεία περιοδικά μόδας αλλά και πρώην Fashion Advertising Manager στο περιοδικό L’OFFICIEL, έκανε την επόμενη επαγγελματική της κίνηση το 2014, όπου ήταν και η πιο προσωπική. Στο στούντιο της η εμπειρία και η έμπνευση της από την Ελληνική λαϊκή παράδοση και την Πολιτιστική μας κληρονομιά ενώθηκαν και μεταμορφώθηκαν σε μοναδικά κοσμήματα. Δέκα χρόνια αργότερα, τα κοσμήματα «MARA MADE IN GREECE» φιλοξενούνται σε επιλεγμένες μπουτίκ και Concept Stores όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Έτσι, το επόμενο βήμα ήταν αναμενόμενο.

Η Μάρα γεμάτη πάθος και δημιουργικότητα, έκανα το όνειρο της πραγματικότητα και σχεδίασε την πρώτη της συλλογή Luxury Resort Wear και την ονόμασε «ΕΝΔΥΜΑ» καθώς έχει πολλά στοιχεία από την Ελλάδα που αποτελεί άλλωστε και την αστείρευτη πηγή έμπνευσης της.
Τα ρούχα έχουν καθαρές γραμμές αλλά είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά, με highlight τα Balloon Sleeves και τα φίνα κεντήματα. Η χρωματική παλέτα είναι ζωντανή και φρέσκια, εμπνευσμένη από το υπέροχο Ελληνικό καλοκαίρι. Η επιλογή των βασικών χρωμάτων, όπως το απόλυτο Κυκλαδίτικο λευκό, το μπεζ από τις αμμουδιές και το τυρκουάζ της θάλασσας, αναδεικνύουν τα πολύχρωμα κεντήματα και τις λεπτομέρειες όπως οι χειροποίητες φούντες. Αυτό που κάνει αυτή τη συλλογή ξεχωριστή είναι η κομψότητα που αποπνέουν οι καθαρές γραμμές και το απόλυτο στυλ που δίνουν τα εντυπωσιακά μανίκια, δύο στοιχεία που δένουν άψογα με την ελληνική παράδοση που εκφράζεται μέσα από τα περίτεχνα κεντήματα. Τέλος η πολυτέλεια που προέρχεται από την εξαιρετική ποιότητα του υφάσματος, από 100% βαμβάκι, και τον σωστό τρόπο ραφής.

Η Μάρα οραματίστηκε μια ολοκληρωμένη πρόταση για τη γυναίκα που θα φορέσει τις δημιουργίες της. Έτσι σχεδίασε μια Resort συλλογή από γυναικεία παπούτσια και τσάντες εξίσου ιδιαίτερα που θα προσθέσουν την τελευταία πινελιά σε μία ultra chic εμφάνιση. Τα παπούτσια είναι χειροποίητα φτιαγμένα από ράφια, ύφασμα και δέρμα και κατασκευάζονται από έμπειρους τεχνίτες ειδικά για το brand. Οι τσάντες είναι επίσης χειροποίητες πλεγμένες από βαμβακερά κορδόνια με ευφάνταστους χρωματικούς συνδυασμούς. Το brand “MARA MADE IN GREECE” διαθέτει πλέον ολοκληρωμένες γυναικείες συλλογές που αποτελούν ύμνο στην ατομικότητα και τη γυναικεία θηλυκότητα.

Ολοκληρωμένη τη συλλογή μπορείτε να τη βρείτε στο The Pop up Project Spring {exclusive} Edition, την Παρασκευή 19 & το Σάββατο 20 Απριλίου, από τις 10:00′ το πρωί έως τις 20:00′ το βράδυ, στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Τσιχριτζή, Κασσαβέτη 18, στην καρδιά της Κηφισιάς. Σας περιμένουμε να επιλέξουμε όλοι μαζί τις ομορφότερες δημιουργίες της Άνοιξης και τα καλύτερα δώρα για αυτό το Πάσχα.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!

error: Content is protected !!