ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η κόρη του εφοπλιστή Σπύρου Πολέμη με την Βραζιλιάνικη φωνή!

 

Κατερίνα Πολέμη

Κατερίνα Πολέμη

Η Κατερίνα Πολέμη γεννήθηκε στο Λονδίνο από Βραζιλιάνα μητέρα και Έλληνα πατέρα. Σπούδασε μουσική στο φημισμένο Berklee College of Music στις ΗΠΑ οπού έζησε 5 χρόνια. Πριν τρία χρόνια ηχογράφησε τον πρώτο της δίσκο και έκτοτε, κάνει συναυλίες στη Βοστόνη, Νέα Υόρκη, Βραζιλία και φυσικά στην Ελλάδα. Πέρα από τα αναρίθμητα μικρά τζαζ μπαρ ανά τον κόσμο, έχει τραγουδήσει στο Carnegie Hall, στο Boston Symphony Hall, στο Hatch Shell of Boston και το Regatta Bar. Φέτος έκανε την πρώτη της συμμετοχή στο χώρο του θεάτρου γράφοντας την μουσική για την παράσταση “Ευρυδίκη” που παίζεται στο Θέατρο Πορεία, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Τάρλοου, ενώ τώρα ετοιμάζεται να γράψει τη μουσική του έργου Μικρά Αγγλία σε σκηνοθεσία Παντελή Βούλγαρη και σενάριο της Ιωάννας Καρυστιάννη.
Όποιος θέλει να την ακούσει, η καλύτερη ευκαιρία δίνεται κατά τη διάρκεια της μοναδικής βραδιάς που διοργανώνει το ξενοδοχείο  St. George Lycabettus , για την γιορτή της Τσικνοπέμπτης. Όπου θα γευτούμε Παραδοσιακές γεύσεις από την Βραζιλία με Live μουσική στο “La Suite Lounge “.
Με παραδοσιακό barbeque Epadinhas , Palmitos και Churrasco και φυσικά, Caipirinia! Η Κατερίνα θα τραγουδήσει Βραζιλιάνικα τραγούδια, και όλα αυτά, στην ειδική τιμή 36 ευρώ κατά άτομο, συμπεριλαμβανομένου και του κρασιού!

error: Content is protected !!