ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Θέμις Ζουγανέλη υποδέχθηκε τους καλεσμένους του στο πολυτελές Joseph του Λονδίνου!

Η Θέμις Ζουγανέλη, η δημιουργός της «It» μάρκας πολυτελούς lifestyle, ανακοίνωσε το λανσάρισμά του THEMIS Z στο διάσημο κατάστημα Joseph στο Λονδίνο, τοποθετώντας το brand ανάμεσα σε μια σεβαστή σειρά από εμβληματικές μάρκες και σχεδιαστές που έχουν κοσμήσει την ιστορική ιστορία του Joseph, συμπεριλαμβανομένων των Alaïa και John Galliano.

Το Joseph βρίσκεται στο 77 Fulham Road, και είναι γνωστό για την απαιτητική επιλογή του σε κομμάτια που αφορούν τη μόδα και είναι διαχρονικά. Το λανσάρισμα του brand THEMIS Z σε αυτή την αξιόλογη τοποθεσία υπογραμμίζει την αυξανόμενη επιρροή της μάρκας και σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στο ταξίδι της παγκόσμιας επέκτασής της.

Για να τιμήσει αυτή τη συναρπαστική περίσταση, ολόκληρη η πρόσοψη και τα παράθυρα του Joseph έχουν μεταμορφωθεί από τη ζωντανή και υποβλητική συλλογή Alefkandra. Γνωστή για τα τολμηρά μοτίβα και τις εντυπωσιακές χρωματικές παλέτες της, η συλλογή Alefkandra φέρνει ένα κομμάτι της Μεσογείου στην καρδιά του Λονδίνου, μαγνητίζοντας τους περαστικούς και τους αγοραστές.

Η εκδήλωση για το λανσάρισμα γιορτάστηκε με ένα αποκλειστικό κοκτέιλ πάρτι που διοργάνωσε το κατάστημα, στο οποίο παρευρέθηκαν experts της μόδας, influencers και πιστοί θαυμαστές του brand THEMIS Z.

Οι καλεσμένοι απόλαυσαν μια βραδιά κομψότητας και έμπνευσης, αντανακλώντας τη δέσμευση της μάρκας να συνδυάζει την πολυτέλεια με ένα ξεχωριστό καλλιτεχνικό όραμα.

error: Content is protected !!