ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Θέμις Ζουγανέλη ενώνει την εμβληματική και κομψή Μύκονο στο ιστορικό Καρμπονάκη!

Η THEMIS Z, η σχεδιάστρια συνυφασμένη με την έννοια της ελληνικής κομψότητας, αποκαλύπτει τη νέα εμβληματική μπουτίκ της στη Μύκονο, που βρίσκεται πλέον στην Παναχράντου 23, εντός του Hotel-Restaurant Katrin, ενώνοντας όλη την εμβληματική και κομψή Μύκονο στο ιστορικό Καρμπονάκη, που πλέον έχει ονομαστεί σε Hotel 23. Αυτή η νέα τοποθεσία ενσαρκώνει ένα ανανεωμένο όραμα διαχρονικού σχεδιασμού και σύγχρονης πολυτέλειας.

Με τους γαλήνιους, γήινους τόνους και τη μινιμαλιστική αισθητική της, η μπουτίκ επιτρέπει στα γεωμετρικά μοτίβα και τα ζωντανά χρώματα της συλλογής, να πρωταγωνιστήσουν. Οι επισκέπτες καλωσορίζονται σε έναν κόσμο προσεκτικά επιμελημένων συλλογών ready – to – wear ενδυμάτων, κοσμημάτων και περίτεχνα φιλοτεχνημένων οικιακών ειδών, συμπεριλαμβανομένων κομψών σετ τάβλι. Το μοναδικό μείγμα δεξιοτεχνίας και σύγχρονης πολυτέλειας αποτυπώνει το πνεύμα του μεσογειακού chic.

Αντικατοπτρίζοντας την φινέτσα της κυκλαδίτικης αρχιτεκτονικής, κάθε χειροποίητο κομμάτι αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης δέσμευσης της THEMIS Z στην καλλιτεχνική έκφραση και την κορυφαία ποιότητα. Το ανανεωμένο κατάστημα της ομώνυμης σχεδιάστριας Θέμιδος Ζουγανέλη, προσκαλεί τους απαιτητικούς πελάτες να αγκαλιάσουν ένα υπερσύγχρονο μείγμα καλλιτεχνίας και στυλ.

Το brand THEMIS Z είναι ένα lifestyle brand που βασίζεται στην αισθητική, τα σχέδια και τον τρόπο ζωής της ιδρύτριας Θέμιδος Ζουγανέλη. Εμπνευσμένη από την ελληνική κληρονομιά της, η μοναδική δημιουργικότητα της Θέμιδος Ζουγανέλη έγκειται στις απλές, καθαρές γραμμές που εφαρμόζει στα σχέδια και τα μοτίβα της. Γεωμετρικά και επαναλαμβανόμενα σχέδια που επανεξετάζονται με τρόπο εκλεπτυσμένο, διαχρονικό και με μια μικρή δόση φρέσκιας πολυτέλειας. Αυτές οι καθαρές γραμμές και τα μοτίβα που ενσωματώνονται τόσο στα αξεσουάρ σπιτιού όσο και στα αξεσουάρ μόδας είναι αυτά που δίνουν στο brand THEMIS Z το μοναδικό του στυλ.

error: Content is protected !!