ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η αφρόκρεμα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας στην επίσημη παρουσίαση της China Daily Voice!

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση της China Daily Voice, του νέου ψηφιακού μέσου ενημέρωσης που δημιούργησε ο όμιλος ΜΜΕ της One Voice, αποσκοπώντας στη δημιουργία μίας γέφυρας επικοινωνίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα, που θα προσφέρει ευκαιρίες ανάπτυξης στις ελληνικές επιχειρήσεις οι οποίες επιθυμούν να αξιοποιήσουν την κινεζική αγορά.

Ελένη Χουρίδου (communications & PR manager, Όμιλος Grecotel) Νίκος Μανεσιώτης ( εκδότης One Voice ) Xiao Junzheng ( Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα ) Κωνσταντίνος Δασκαλαντωνάκης ( Διευθυντής προμηθειών, Όμιλος Grecotel) και Μαίρη Καρασούλη ( Γενική διευθύντρια, Grecotel The Dolli)

Την παρουσίαση της China Daily Voice, με κεντρικό ομιλητή τον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα κ. Σιάο Τζουντσένγκ, παρακολούθησε η αφρόκρεμα της ελληνικής επιχειρηματικής κοινότητας. Δεκάδες κορυφαίοι επιχειρηματίες και υψηλόβαθμα στελέχη όλων των κλάδων (τράπεζες, κατασκευές, ασφάλειες, real estate, τουρισμός, ναυτιλία, επενδύσεις) καθώς και πολλοί εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και επιμελητηρίων, είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον Πρέσβη της Κίνας για τη δυναμική της κινεζικής οικονομίας και τις συνέργειες που μπορούν να αξιοποιήσουν οι ελληνικές επιχειρήσεις.

Τζουζέπε Τσιάνο (πρόεδρος, Euroxx Χρηματιστηριακή), Xiao Junzheng ( Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα ) και Αφροδίτη Μπλέτα (πρόεδρος Ελληνοκινεζικού Επιχειρηματικού Επιμελητηρίου)
Τάκης Θεοχαράκης (αντιπρόεδρος και CEO, Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.) και Νίκος Θεοχαράκης (καθηγητής πανεπιστημίου, μέλος Δ.Σ. Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.)
Σταύρος Μονεμβασιώτης ( διευθυντής σύνταξης China Daily Voice ) και Βασίλης Φουρλής (πρόεδρος και CEO, Όμιλος Fourlis)
Νίκος Μανεσιώτης ( εκδότης One Voice ) , Τάκης Θεοχαράκης (αντιπρόεδρος και CEO, Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.) και Σταύρος Ιωάννου (αναπληρωτής CEO, Eurobank)
Αντώνης Βαρθολομαίος (CEO, Παγκρήτια Τράπεζα) και Αριστοτέλης Καρυτινός (CEO, Prodea Investments)
Ελένη Αντωνιάδου (managing director, brainstorm), Νίκος Ουραηλίδης (πρόεδρος, Vamvax Α.Ε.), Μορίς Κατένιο (CEO, CG International) και Φιλίππα Ταμπάρη ( υπεύθυνη επικοινωνίας One Voice )
Σταύρος Μονεμβασιώτης ( διευθυντής σύνταξης China Daily Voice ) , Αντώνης Βαρθολομαίος (CEO, Παγκρήτια Τράπεζα) και Xiao Junzheng ( Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα ). Διακρίνονται αριστερά ο Γιώργος Γεράρδος (πρόεδρος και CEO, Πλαίσιο Α.Ε.) και δεξιά η Έφη Κουτσουρέλη (αντιπρόεδρος, Όμιλος Quest)
Αριστοτέλης Καρυτινός (CEO, Prodea Investments) και Σταύρος Ιωάννου (αναπληρωτής CEO, Eurobank). Στο βάθος αριστερά η Έφη Κουτσουρέλη (αντιπρόεδρος, Όμιλος Quest) και στο βάθος δεξιά ο Νίκος Σύμπουρας (CEO, Tempo OMD)
Δήμος Βατικιώτης (CEO, Le Qi Lv Consulting και σύμβουλος διοίκησης PostScriptum) και Έφη Κουτσουρέλη (αντιπρόεδρος, Όμιλος Quest)
Γιάννης Καλλίγερος (πρόεδρος και CEO, Star Automotive Hellas) Κυριάκος Κοφινάς (CEO, ΔΕΗ Blue και γενικός διευθυντής Ηλεκτροκίνησης, Όμιλος ΔΕΗ
Xiao Junzheng ( Πρέσβης της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας στην Ελλάδα ), Μάριος Ηλιόπουλος (πρόεδρος και CEO, Seajets), Νίκος Μανεσιώτης ( εκδότης One Voice ) και Σταύρος Μονεμβασιώτης ( διευθυντής σύνταξης China Daily Voice )

Από την πλευρά τους, ο εκδότης της One Voice Νίκος Μανεσιώτης και ο γνωστός δημοσιογράφος Σταύρος Μονεμβασιώτης, που είναι και ο επικεφαλής της China Daily Voice παρουσίασαν στους leaders της ελληνικής οικονομίας το νέο ψηφιακό μέσο επικοινωνίας, το οποίο φιλοδοξεί να καλύψει το κενό στην καθημερινή, εξειδικευμένη ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου στην Ελλάδα σε σχέση με τις προοπτικές, τις ευκαιρίες, αλλά και τις προκλήσεις που επιφυλάσσει η αγορά της Κίνας για τις επιχειρήσεις της Ελλάδας. 
Η παρουσίαση φιλοξενήθηκε στους χώρους του ξενοδοχείου Grecotel Pallas Athena στο κέντρο της Αθήνας και την οργανωτική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε η γνωστή εταιρία δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας brainstorm της Ελένης Αντωνιάδου.

error: Content is protected !!