ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος υποδέχθηκε τα ιερά λεύψανα του Αγίου Νικολάου, στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας!

Η Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας της Ελλάδος και ο Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος, με την ευλογημένη λειτουργική ευκαιρία της υποδοχής των ιερών λειψάνων του Αγίου Νικολάου, Αρχιεπισκόπου Μύρων της Λυκίας, είχαν την πνευματική χαρά να τελέσουν Δοξολογία μετά των εγκωμίων του Αγίου Νικολάου και το ιερό Μνημόσυνο πάντων των υπέρ Πίστεως και Πατρίδος ηρωικώς αγωνισαμένων και ενδόξως πεσόντων εν τη τελέσει του καθήκοντος Ανδρών του Πολεμικού Ναυτικού και των λοιπών Στρατιωτικών Δυνάμεων, στο Ιερό Προσκύνημα της Αγίας Βαρβάρας του ομώνυμου Δήμου Αττικής.

Ιωάννης Καραγεώργης Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος
Μητροπολίτης Φαναρίου Αγαθάγγελος Σοφία Καραγεώργη Ιωάννης Καραγεώργης

Στην λειτουργική Σύναξη προσφέρθηκε ως ευλογία η ιερά εικόνα του Αγίου Νικολάου για όλες τις Φρεγάτες του Ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού. Επίσης, τιμήθηκε ο εντιμότατος κος Ιωάννης Καραγεώργης, Πρόεδρος της Times Navigation Inc., για την προσφορά του στο Φοιτητικό Οικοτροφείο της Αποστολικής Διακονίας.

Αλεξάνδρα Πάλλη Γιαννακοπούλου Δέσποινα Μοιραράκη Γιώργος Φειδάκης Βάσω Φειδάκη
Σοφία Καραγεώργη

Στη διάρκεια της τελετής βράβευσης του ο κος Καραγεώργης ανακοίνωσε την λειτουργία του Iδρύματος Γεωργίου και Bασιλείας Καραγεώργη που όπως δεσμεύτηκε θα ενισχύει διαχρονικά την Αποστολική Διακονία. Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ακολούθησε γεύμα στο Πνευματικό Κέντρο του Προσκυνήματος.

Αλεξάνδρα Πάλλη Γιαννακοπούλου Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης Νίκος Βουρλιώτης Γιάννης Παυλάκης
Γιώργος Κωνσταντέλης Δέσποινα Μοιραράκη Χάρης Βαφειάς
Ανδρέας Λοβέρδος
Χάρης Βαφειάς Γιώργος Κωνσταντέλης
Γιώργος Ντάβλας Νίκος Βουρλιώτης
Γιάννης Λοβέρδος Αλεξάνδρα Πάλλη Γιαννακοπούλου

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!