ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η «Αναρρίχηση» της Αγγελικής Αγγελίδη συνεχίζεται με ταχείς ρυθμούς!

Άλλη μια σημαντική επιτυχία για την Ελληνίδα εικαστικό που βρέθηκε αυτή την φορά στην μακρινή Ασία, τιμώντας την χώρα μας!

Η διακεκριμένη καλλιτέχνης, με αφορμή τον εορτασμό των 70 χρόνων από την Ανεξαρτησία της Κορέας, βρέθηκε στην Σεούλ, ως επίσημη προσκεκλημένη, για να παρουσιάσει την 8η ατομική της έκθεση, με τίτλο «Climbing».

Η Αγγελική Αγγελίδη εντυπωσίασε τους Κορεάτες φιλότεχνους με την έκθεση της που περιλάμβανε 29 έργα, μέσα από τα οποία περιγράφει ζωγραφικά την σύνδεση της Ελλάδας και της Κορέας, ως «αδελφές» χώρες με πολλούς κοινούς συμβολισμούς.

Η Αγγελική Αγγελίδη και ο Στέλιος Αγγελίδης με την εκπρόσωπο της Ελληνικής Πρεσβείας και την Καλλιόπη Παπαδοπούλου

Την έκθεση «Αναρρίχηση» προλόγισε ο πρώην Υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Κορέας, αλλά και η Ελληνίδα πρέσβης στη Σεούλ, κ. Νινέτα Λούπα.

Η κ.Τζιου η υπεύθυνη της γκαλερί ξεναγεί μεγάλη κορεάτισα καλλιτέχνιδα

Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν εκπρόσωποι από 35 πρεσβείες διαφορετικών χωρών, που τίμησαν την Ελληνίδα ζωγράφο με τη παρουσία τους.

Αναμεσά τους Παναμάς, Αργεντινή, Νικαράγουα, Ιταλία, Κολομβία, Ουκρανία, Μπακλαντές, καθώς και η επίσημη Πρέσβης της Κορέας στον ΟΗΕ, αλλά και πολλοί επιχειρηματίες, όπως ο πρόεδρος της Hyundai, ο πρόεδρος του DuPont, ο πρόεδρος της Loro piana, ο CEO της Nike, ο CEO της αλυσίδας Four Seasons και πολλοί άλλοι διεθνείς επιφανείς καλεσμένοι.

Στην συνέντευξη τύπου που προηγήθηκε, η Ελληνίδα Πρέσβης μίλησε για την συμβολή της Ελλάδας στην Ανεξαρτησία της Κορέας, ενώ η Αγγελική Αγγελίδη μίλησε για το δικό της όραμα.

Η Αγγελική Αγγελίδη και ο Στέλιος Αγγελίδης με τον Σανκ Γιουνκ Μοκ ( πρόεδρος των ξενοδοχείων Τζόσουν ) Ντο Γιουνκ Σιμ ( Επίτιμη abbasador της Κορέας στον ΟΗΕ ) Γιου Τζιν Ριόνγκ ( πρωην υπουργος πολιτισμού ) Λι Κουν Γου ( πρόεδρος και ιδιοκτήτης της γκαλερί) Μουν Τζιν Τζουν ( πρόεδρος του Κist )
Η Αγγελική Αγγελίδη με τον πρέσβη της Ιταλίας και τη σύζυγο του
Λούπα Νινέτα Ελληνίδα πρέσβειρα στη Κορέα, ιδιοκτήτρια των members εστιατορίων στη Κορέα
Ο οικονομικός διευθυντής του Ντου Ποντ με την οικογένεια του
Η Αγγελική Αγγελίδη με τον πρέσβη της Ουκρανίας και τη σύζυγο του
Influencers
Η Αγγελική Αγγελίδη με Κορεάτες φιλότεχνους και επιχειρηματίες

Την έκθεση εκθείασε όλος ο Κορεατικός τύπος, μιλώντας για το φως και τα χρώματα των έργων, αλλά και με την εντυπωσιακή παρουσία της ζωγράφου, η οποία συνομιλούσε άνετα μαζί τους στην κορεατική γλώσσα! Ταυτόχρονα η Αγγελική Αγγελίδη συμμετείχε και στο δεύτερο κατά σειρά International Art Fair, το οποίο παρουσιάστηκε στο εμβληματικό COEX. Η έκθεση θα διαρκέσει έως τις 9/5/23, ενώ η ίδια θα συμμετάσχει τον Ιούνιο και σε άλλα δύο International Art Fair, στην Ασία.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!