ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Η Αθηναϊκή Ριβιέρα αποκτά τη δική της niche σειρά – Το launch party στο Island!

Το πιο λαμπερό πάρτι διοργάνωσε το brand MEYIA για να γιορτάσει τις δύο νέες συνεργασίες του με το Athens Riviera και την Gaia Mercuri. Στο C Lounge στο Island, η Μελίνα Γιαμαλάκη, ο Χρύσανθος Πανάς και η Gaia Mercuri υποδέχτηκαν τους καλεσμένους τους, celebrities, influencers καθώς και εκπροσώπους από τα έντυπα και τα ηλεκτρονικά μέσα σε ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο θετική ενέργεια και υψηλή αισθητική. To party mood απογείωσε ο Koni, με ένα μοναδικό Dj set που ξεσήκωσε τους καλεσμένος.

Γαία Μερκούρη – Χρύσανθος Πανάς – Μελίνα Γιαμαλάκη – Ζωή Δρακούλη
ΖΩΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΓΚΑΪΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΑΘΗΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΟΥ, ΜΕΛΙΝΑ ΓΙΑΜΑΛΑΚΗ, ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΤΖΩΡΤΖΗ, ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ

Τo ελληνικό brand MEYIA, που έχει ξεχωρίσει στο χώρο του swimwear και ο Χρύσανθος Πανάς δημιούργησαν μία νέα συλλογή αφιερωμένη στην κοσμοπολίτικη ομορφιά της Αθηναϊκής Ριβιέρα.

Χρύσανθος Πανάς – Ήρα Κουτούδη – Χρύσα Αβράμη

Η συλλογή «Athens Riviera»  αποτελείται από t-shirts, μαγιώ, καπέλα και τσάντες με εξαιρετική ποιότητα και ιδιαίτερο στυλ που αντιπροσωπεύουν τον ξεχωριστό χαρακτήρα του ειδυλλιακού προορισμού.

Όλα τα κομμάτια της κολεξιόν είναι διαθέσιμα σε επιλεγμένες boutiques, online και φυσικά στο shop του εμβληματικού Island club restaurant.
ΖΩΗ ΔΡΑΚΟΥΛΗ, ΑΝΝΟΥΣΑ ΜΕΛΑ

Η Gaia Mercuri, με την ανεξάντλητη ενέργεια και τον ξεχωριστό τρόπο έκφρασης, δημιούργησε επίσης μαζί με την MEYIA μια μοναδική limited συλλογή με μαγιό για την σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2024.

ΚΕΪΣΙ ΜΙΖΙΟΥ, ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΚΑΪΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ, ΜΑΛΒΙΝΑ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΕΙΡΗΝΗ ΓΙΩΤΗ

Έντονα χρώματα, γραμμικά patterns και νεανικά σχέδια, συνδυάζονται αρμονικά για να δημιουργήσουν έναν εκρηκτικό συνδυασμό. Κάθε κομμάτι της συλλογής GAIA x MEYIA μεταφέρει ένα μήνυμα αισιοδοξίας και θετικής ενέργειας.

ΧΡΥΣΑΝΘΟΣ ΠΑΝΑΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!