ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ζήσε την πιο μαγική περίοδο του χρόνου στο Grand Hyatt Athens!

Τα γιορτινά φώτα έχουν ανάψει στο εμβληματικό Grand Hyatt Athens που αυτή την περίοδο κλέβει ακόμα περισσότερο τις εντυπώσεις. Ήδη οι φωτεινές χρωματικές εναλλαγές στην πρόσοψή του που το βράδυ δίνουν τον τόνο στη λεωφόρο Συγγρού σε προδιαθέτουν να βρεθείς εντός και να απολαύσεις όσα όμορφα προσφέρει -και είναι πολλά. Και αν θες να περάσεις μαγικά, το GHA προτείνει δύο ιδιαίτερα ρεβεγιόν που θα ευχαριστηθούν μικροί και μεγάλοι στα εστιατόρια του ξενοδοχείου.

Για την παραμονή των Χριστουγέννων λοιπόν, οι σεφ έχουν ετοιμάσει ένα family style μενού που συνδυάζει τις ασιατικές με τις κλασικές γεύσεις και θα σερβίρεται στο νέο και μοναδικής αισθητικής εστιατόριο στον 9ο όροφο, με την πανοραμική θέα στην πόλη. Έτσι, sushi, gyoza, wonton θα προλογίσουν εξωτικά την πράσινη σαλάτα με ρόδι, μανιτάρια, κάστανο και κατσικίσιο τυρί και το μοσχαρίσιο φιλέτο με πουρέ γλυκοπατάτας και σάλτσα γλυκού κρασιού, ενώ μια πάβλοβα σοκολάτας με κόκκινα φρούτα θα κλείσει γλυκά το δείπνο που θα συνοδεύεται από live μουσική.

Για την παραμονή Πρωτοχρονιάς, το σκηνικό αλλάζει και μεταφερόμαστε στο δημοφιλές Grand by Interni στον 8ο όροφο για πολύ καλή μουσική από guest DJ και ένα dinner buffet party με αγαπημένες γεύσεις από όλο τον κόσμο: σούπα κολοκύθας, sashimi σολομού, σαλάτα με πάπια, νιόκι ρικότα, κοτόπουλο τεριγιάκι, μπαλοτίνα γαλοπούλας είναι λίγα μόνο από τα πιάτα που θα θέλεις να δοκιμάσεις. Κι επειδή η νύχτα θα είναι μεγάλη μπορείς ακόμα να κλείσεις ένα δωμάτιο στο ξενοδοχείο και να απολαύσεις αμέριμνα το τέλειο ρεβεγιόν.

Για το ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Τιμή ανά άτομο 120 €, ώρα προσέλευσης από τις 19.30, κατόπιν κράτησης. Για το ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς: Τιμή ανά άτομο 155 €, ώρα προσέλευσης από τις 21.30, κατόπιν κράτησης.

error: Content is protected !!