ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίσημο δείπνο παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτου στο Athénée  για την λήξη του Our Ocean 2024!

Παρουσία του Πρίγκιπα Αλβέρτου Β’ του Μονακό πραγματοποιήθηκε χθες στο Athénée  το επίσημο δείπνο για την λήξη του Our Ocean 2024 που έλαβε χώρα στην Έλλαδα. Η ξεχωριστή αυτή βραδιά στο Athénée, οργανώθηκε από τον επίτιμο Πρόξενο του Μονακό Dr Βασίλη Αποστολόπουλο και την εκπρόσωπο της κυβέρνησης στο Συνέδριο Dr Διονυσία- Θεοδώρα Αυγερινοπούλου. Το δείπνο αφιερωμένο στην Μπλε Οικονομία και την Βιωσιμότητα, έδωσε το καλύτερο έναυσμα για την συζήτηση του συγκεκριμένου θέματος καθώς ο Όμιλος Πανά, στον οποίο ανήκει το ιστορικό εστιατόριο στο κέντρο της Αθήνας, ήταν ο πρώτος που εισήγαγε τις μεθόδους βιωσιμότητας στις επιχειρήσεις του.

Χρύσανθος Πανάς, Prince Albert II of Monaco, Emmanuel Spanoudis, Βασίλης Αποστολόπουλος

Ο Χρύσανθος Πανάς είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Πρίγκηπα Αλβέρτο τα βιβλία του Athens Riviera και Greek Islands από τις εκδόσεις Assouline και να υπογραμμίσει την έμφαση που έχει δώσει στα βιβλία αυτά στις ελληνικές θάλασσες.

Ambassador Emmanuel Nanthan, Χρήστος Βαρδίκος, Prime Minister of the Commonwealth of Dominica, Dr Rooslvelt Skerrit, Ρόη Αποστολοπούλου
Χρύσανθος Πανάς, Όλγα Κεφαλογιάννη, Γιώργος Παπατζανής
Σοφία Εφραίμογλου, Χρύσανθος Πανάς
Πόλυς Χατζηιωάννου, Ρόζμαρι Χατζηιωάννου, Κλέλια Χατζηιωάννου, Κωνσταντίνος Σκορίλας

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος, γνωστός για την περιβαλλοντική του δράση και ως επίτιμος καλεσμένος του Συνεδρίου Our Ocean 2024 στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, δήλωσε για μια ακόμη φορά την αγάπη του για την Ελλάδα και αναχωρεί ενθουσιασμένος από την επιτυχή έκβαση όλων των εργασιών και το υπέροχο δείπνο στο Athénée.

Χρύσανθος Πανάς, Dr Διονυσία Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, Δαμιανός Ευθυμιάδης, Λευτέρης Αυγενάκης
Ο Χρύσανθος Πανάς παρουσιάζει τα βιβλία του Athens Riviera και Greek Islands στον Πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό
Ρόη Αποστολοπούλου, Θεόδωρος Σκυλακάκης, Παύλος Ευθυμίου
Χρύσανθος Πανάς, Λούλου Ζέιν

Στο Athénée παρευρέθηκαν Αρχηγοί κρατών, Υπουργοί της Κυβέρνησης και Πρέσβεις χωρών από όλον τον κόσμο.   

error: Content is protected !!