ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Επίσημη Πρεμιέρα για τις «Κρυμμένες» στο Τρένο του Ρουφ!

Τρία διάσημα ζευγάρια της παγκόσμιας ιστορίας. Τρεις σημαντικές γυναίκες αυτών των ζευγαριών που παρέμειναν κρυμμένες στις παρυφές της ιστορίας και στη σκιά της δόξας των μεγαλοφυών συζύγων τους.

Ενθουσίασε το κοινό η θεατρική παράσταση «Κρυμμένες» σε σκηνοθεσία της Τατιάνας Λύγαρη στην επίσημη πρεμιέρα, που πραγματοποιήθηκε στο Θεατρικό Βαγόνι της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ πριν από λίγες μέρες.
Τα θερμά χειροκροτήματα, ο ενθουσιασμός και τα θετικά σχόλια για την ευφάνταστη σκηνοθετική προσέγγιση, τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών στους ρόλους των διάσημων ζευγαριών Σίγκμουντ και Μάρθας Φρόυντ, Καρλ και Τζένης Μαρξ, Σωκράτη και Ξανθίππης κυριάρχησαν στη βραδιά. Παρούσες οι δύο συγγραφείς του έργου Yossefa Even-Shosan και Dalia Shimko, που δήλωσαν κατενθουσιασμένες με τη σκηνοθεσία, το επιτυχημένο casting και την πρωτοτυπία του χώρου.

Οι ηθοποιοί Φανή Γέμτου, Εβελίνα Αραπίδη, Έλενα Βακάλη
Τατιάνα Λύγαρη και η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη στο πρόσφατα ανακαινισμένο Μουσικό Βαγόνι Orient Express της Αμαξοστοιχίας-Θεάτρου το Τρένο στο Ρουφ

Παραβρέθηκαν προσωπικότητες του πολιτικού, επιχειρηματικού και καλλιτεχνικού κόσμου μεταξύ των οποίων η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη με τον σύζυγό της Μίνω Μάτσα, ο πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος με τη σύζυγό του Σίσσυ Παυλοπούλου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής Νικόλαος Πέππας, οι πρέσβεις ε.τ. Γιάννης Ζέπος και Πάνος Καλογερόπουλος, ο Μάκης Μάτσας, η Candy Saltiel, ο Δημήτρης Καλλιτσάντσης με τη Μάγδα Μπαλτογιάννη, ο Αλβέρτος Ταραμπουλούς, ο Μίκης και η Χριστίνα Μοδιάνο, ο Απόστολος Αλλαμανής, ο Αλμπέρτο Εσκενάζη κ.ά.

Πέγκυ Μπελίδη, Απόστολος Αλλαμανής, πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, Σίσσυ Παυλοπούλου, Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Μίνως Μάτσας, Μάκης Μάτσας, Τατιάνα Λύγαρη
Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, Μίνως Μάτσας, Τατιάνα Λύγαρη
Δημήτρης Καλλιτσάντσης, Μάγδα Μπαλτογιάννη, ο πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, Σίσσυ Παυλοπούλου
Μίνως Μάτσας, πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, Μάκης Μάτσας
Τατιάνα Λύγαρη, πρ. Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, Σίσσυ Παυλοπούλου
Τατιάνα Λύγαρη και οι συγγραφείς Dalia Shimko και Yossefa Even-Shoshan

error: Content is protected !!