ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δυναμικό παρών από το φιλότεχνο κοινό στα εγκαίνια της έκθεσης έργων τέχνης του Χρύσανθου Πανά!

Χθες βράδυ, στο Foyer Θεάτρου Παλλάς…

Με λαμπερό τρόπο άνοιξε την αυλαία της χθες το βράδυ, η έκθεση επιλεγμένων έργων σύγχρονης τέχνης από την  προσωπική συλλογή του Χρύσανθου Πανά στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς. Η έκθεση διοργανώνεται με αφορμή την προσεχή δημοπρασία των συγκεκριμένων έργων από τη VERGOS Auctions ενώ μέρος των εσόδων της θα διατεθεί για την υποστήριξη της ΕΛΕΠΑΠ, Ελληνική Εταιρία Προστασίας και Αποκαταστάσεως Αναπήρων Προσώπων, www.elepap.gr.

Hala Khoury, Σήλια Κριθαριώτη, Χριστιάνα Καίσαρη, Χρύσανθος Πάνας, Δήμητρα Κούστα, Άντζελα Βαγιωνή Οικονομίδη [PHOTO CREDITS PANASGROUP]

Πίνακες ζωγραφικής, φωτογραφίες και art installations σύγχρονων δημιουργών είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά στα εγκαίνια της έκθεσης, πλήθος φιλότεχνων από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό χώρο.

Χρύσανθος Πανάς, Αλέξανδρος Σαμαράς
Έτα Παγίδα Σαμαρά, Ιζαμπέλα Κόβα, Φανή Μορντώ

Στην επερχόμενη δημοπρασία η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 1η Απριλίου και ώρα 7:00 μμ. στο Foyer του Θεάτρου Παλλάς περιλαμβάνονται 103 εικαστικές δημιουργίες των Αλέκου Φασιανού, Γιάννη Κόττη, Μανώλη Χάρου, Stephen Antonakos, Μαρίνας Καρέλλα, Πάνου Κοκκινιά, Φίλιππου Φωτιάδη, Marina Vernicos, Νάνου Βαλαωρίτη, Μαρίας Φιλοπούλου και πολλών ακόμη. 

Χρύσανθος Πανάς, Δημήτρης Παπαδημητρίου

Όσον αφορά στο φιλανθρωπικό σκέλος της δημοπρασίας, εκ μέρους του Χρύσανθου Πανά και της VERGOS Auctions θα διατεθεί το 20% των συνολικών εσόδων της για την υποστήριξη του κοινωφελούς έργου της ΕΛΕΠΑΠ η οποία για 87 ολόκληρα χρόνια έχει αγκαλιάσει περισσότερα από 100.000 βρέφη, παιδιά και ενήλικες με αναπηρία, στα 6 Κέντρα της σε όλη την Ελλάδα.

Νατάσα Λιακουνάκου, Θωμάς Λιακουνάκος [PHOTO CREDITS PANASGROUP]

Δάφνη Ζουμπουλάκη
Μαρία Σκαπινάκη, Ανδρέας Βέργος, Μουρκάκος Δημήτρης
Μάνος Σοφρώνης, Χρύσανθος Πανάς
Πανάγος Λαιμός, Χαρά Ξυλά, Ρεβέκκα Καμχή
Ντέμη Βερνίκου
Σπύρος Πανάς, Koni Πανάς, Κατερίνα Ρόπα, Χρύσανθος Πανάς
Ανδρέας Μεταξάς, Χρύσανθος Πανάς [PHOTO CREDITS PANASGROUP]

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό και θα έχει διάρκεια μέχρι την Κυριακή 31 Μαρτίου. 


Φωτογραφίες: Studio Panoulis
 

error: Content is protected !!