ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δειπνώντας στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ανάμεσα στα έργα της Cindy Sherman!

Με αφορμή τη σπουδαία αυτή έκθεση, που πραγματοποιείται με κύριο χορηγό την Rolex, οι κυρίες Ηρώ Βαχάρη και Σοφία Τσουβελεκάκη, υποδέχθηκαν τους εκλεκτούς τους καλεσμένους, σε ένα ξεχωριστό δείπνο, ανάμεσα στα έργα της Cindy Sherman.

Περισσότερα από εκατό έργα της διάσημης Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας Cindy Sherman παρουσιάζονται στην έκθεση με τίτλο Cindy Sherman at Cycladic: Πρώιμα έργα που διοργανώνει το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στο Μέγαρο Σταθάτου. 

Follow me…

Πρόκειται για την πρώτη μουσειακή έκθεση με φωτογραφικά έργα της διάσημης Αμερικανίδας καλλιτέχνιδας στην Ελλάδα, στην οποία παρουσιάζονται έργα-ορόσημα από την πρώιμη σειρά φωτογραφιών Untitled Film Stills (1977-1980), καθώς και από τις σειρές Rear Screen Projections (1980), Centerfolds (1981) και Color Studies (1981-1982).

Με αφορμή τη σπουδαία αυτή έκθεση, που πραγματοποιείται με κύριο χορηγό την Rolex, οι κυρίες Ηρώ Βαχάρη και Σοφία Τσουβελεκάκη, υποδέχθηκαν τους εκλεκτούς τους καλεσμένους, σε ένα ξεχωριστό δείπνο, ανάμεσα στα έργα της Cindy Sherman.

Ιωάννα Σακελλαρίου, Ηρώ Βαχάρη Καμπάνη, Χριστίνα Ταμπουρέα, Άγη Καραγιάννη

Για πάνω από μισό αιώνα, η Rolex συνεργάζεται με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες του κόσμου και κορυφαίους θεσμούς  του πολιτισμού για να τιμήσει την αριστεία και να συνεισφέρει στη  συνέχιση της καλλιτεχνικής κληρονομιάς, δημιουργώντας έναν σύνδεσμο ανάμεσα στο παρελθόν, το παρόν και το μέλλον.

Έλσα Μαργαρώνη, Κέλλυ Δρίτσα-Βαρβιτσιώτη

Η Cindy Sherman έχει υπηρετήσει ως σύμβουλος στο πρόγραμμα Rolex για την καλλιτεχνική καθοδήγηση (Rolex Mentoring Programme).

Μέσα από την Πρωτοβουλία «Αέναες τέχνες», ένα ευρύ φάσμα  τεχνών που καλύπτει τη μουσική, την αρχιτεκτονική, τον κινηματογράφο  και το Rolex Mentoring Programme, η Rolex επιβεβαιώνει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της στα παγκόσμια πολιτιστικά δρώμενα.

Τιτίνα Πατέρα, Ηρώ Βαχάρη Καμπάνη

Σε όλες αυτές τις προσπάθειες, η Rolex υποστηρίζει την καλλιτεχνική υπεροχή και τη μετάδοση της γνώσης στις μελλοντικές γενιές, οι οποίες με τη σειρά τους μεταβιβάζουν την πολιτιστική κληρονομιά του κόσμου.

Έρη Σακελλαρίου, Μαρίνα Στεγγου
Βασίλης και Χαρά Καίσαρη
Ξένια και Ζίρος Τζανικιάν, Ταλίν Τζανικιάν
Αλέξανδρος Κονίδας, Γιώργος Παπουτσής, Κωστής Παπακωνσταντίνου, Χριστίνα Παπουτσή, Μάνια Παπακωνσταντίνου
Χρύσα Στέγγου Δεληκανάκη, Χαρης Βάγιας , Μαριάννα Στέγγου Βάγια
Τζώρτζης Κατραμόπουλος, Σοφία Μπιθαρά
Σοφία και Κώστας Τσουβελεκάκης, Πέννυ Ζαγλαρίδου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!