ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δειπνώντας με τη SkinCeuticals στη Γκαλερί σύγχρονης τέχνης Dio Horia!

Ο εμβληματικός χώρος της γκαλερί, γνωστός για την σύγχρονη δημιουργία του, μεταμορφώθηκε ειδικά για την βραδιά σε ένα περιβάλλον καθαρών γραμμών, αντικατοπτρίζοντας την αισθητική πολυτέλεια και την επιστημονική ακρίβεια που ορίζουν το DNA της SkinCeuticals. Το Fay’s Control ήταν εκεί.

Η SkinCeuticals, η κορυφαία ιατρική μάρκα αισθητικής δερματολογίας, φιλοξένησε μια μοναδική, ιδιωτική εκδήλωση για συνεργάτες και φίλους της μάρκας στην διεθνώς αναγνωρισμένη γκαλερί σύγχρονης τέχνης Δύο Χωριά, γιορτάζοντας την επιστημονική υπεροχή και την αισθητική καινοτομία που την χαρακτηρίζουν. Εκλεκτοί καλεσμένοι από τον χώρο της δημοσιογραφίας, της φωτογραφίας, της μόδας, καθώς και επιδραστικοί content creators, είχαν την ευκαιρία να βιώσουν μια βραδιά υψηλής γαστρονομίας και αισθητηριακής εμπειρίας.

Follow me…

Ο εμβληματικός χώρος της γκαλερί, γνωστός για την σύγχρονη δημιουργία του, μεταμορφώθηκε ειδικά για την περίσταση σε ένα περιβάλλον καθαρών γραμμών, αντικατοπτρίζοντας την αισθητική πολυτέλεια και την επιστημονική ακρίβεια που ορίζουν το DNA της SkinCeuticals.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης βρέθηκαν οι κορυφαίοι αντιοξειδωτικοί οροί της μάρκας, ο εμβληματικός AOX και ο πρωτοποριακός P-TIOX, οι οποίοι κοσμούσαν τον χώρο σαν σύγχρονα έργα τέχνης, αναδεικνύοντας τη νέα εποχή στην προηγμένη αισθητική δερματολογία.

Πάνος Γεωργίου, Νίκος Μάστορας, Πλάτων Παπαγιαννόπουλος

Ένα εμπνευσμένο video projection καθήλωσε τους καλεσμένους, ταξιδεύοντάς τους στην απαράμιλλη επιστημονική κληρονομιά της SkinCeuticals και στο όραμα του ιδρυτή της, Dr. Sheldon Pinnell, πατέρα της σύγχρονης αντιοξειδωτικής επιστήμης.

Κατερίνα Γεωργοπούλου Social & Advocacy Manager Vichy Laboratoires & SkinCeuticals , Σοφία Ρεγκούγκου Head of Social and Advocacy L’Oreal Hellas, Τατιάνα Πέππα Head of Advocacy & Communication L’Oreal Dermatological Beauty, Ελένη Λεκού Brand Manager SkinCeuticals, Σπύρος Αρβανιτάκης General Manager L’Oreal Dermatological Beauty, Νικολέττα Μπιστούνα Brand Supervisor SkinCeuticals
Γιώτα Ιωαννίδου, Γιολάντα Καλογεροπούλου, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Μέσα από την προβολή, αναδείχθηκε η καινοτομία πίσω από κάθε εμβληματικό προϊόν, καθώς και η θεμελιώδης φιλοσοφία PREVENT-CORRECT-PROTECT και η πολυετής έρευνα που έχει καθιερώσει τη SkinCeuticals ως την κορυφαία μάρκα αισθητικής δερματολογίας παγκοσμίως.

Μαρουσώ Τζανετή, Παγώνα Αγγελκη
Στέλιος Κουδουνάρης, Χριστίνα Κοντοβά, Σπύρος Αρβανιτάκης

Η γαστρονομική εμπειρία, με την υπογραφή της ομάδας του Pullman Club, μετουσίωσε την αισθητική της SkinCeuticals σε πιάτα – έργα τέχνης.

Γιώτα Ιωαννίδου

Προσφέροντας στους καλεσμένους μια γευστική περιπέτεια που εναρμονιζόταν απόλυτα με την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα της βραδιάς, το γεύμα συνοδεύτηκε από τους εκλεκτούς οίνους της Trinity Wines. Το δείπνο ολοκληρώθηκε με ένα διαδραστικό επιδόρπιο, σε ιδανικό συνδυασμό με τη σαμπάνια Taittinger.

Credits: Nikolas_Kontoudakis

error: Content is protected !!