ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Δειπνοσοφιστήριον & Holy Llama προτείνουν την plant-based επιλογή τους στο εστιατόριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή!

Κατά τη διάρκεια ενός cocktail party που φιλοξενήθηκε προχθές στο εστιατόριο του Ιδρύματος Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή στο Παγκράτι, το Δειπνοσοφιστήριον και το Holy Llama ανακοίνωσαν και επίσημα την αποκλειστική συνεργασία τους.
Το Δειπνοσοφιστήριον, εδώ και 25 χρόνια πρωτοπορεί και η ως τώρα πορεία του έχει αποδείξει έμπρακτα τη δέσμευσή του για παροχή υψηλής ποιότητας διατροφικές επιλογές που σέβονται τόσο το περιβάλλον όσο και την υγεία των πελατών του. Για το Holy Llama, η διαδικασία παραγωγής ενός πιάτου είναι ιερή, οι πρώτες ύλες είναι υψηλής ποιότητας, τα ψωμιά και οι αλοιφές είναι βιολογικές και δεν χρησιμοποιούν έτοιμες ζύμες ή μείγματα. Όλα φτιάχνονται από την αρχή, με αγάπη και σεβασμό προς τον καταναλωτή, τα ζώα και το περιβάλλον.

Δημήτρης Χριστοφιλέας – Βίκυ Μπίμπα – Εριέττα Κούρκουλου Λάτση – Μιχάλης Ορόντης
Δημήτρης Χριστοφιλέας – Εριέττα Κούρκουλου Λάτση – Κελλίνα Δημητριάδη – Δημήτρης Σκαρμούτσος

Η συνεργασία με το Holy Llama, που αρχικά ξεκίνησε ως ένα creative bakery με εξαιρετική φήμη στον χώρο του boulangerie, σηματοδοτεί ένα νέο κεφάλαιο στον κόσμο της φυτικής γαστρονομίας αναπτύσσοντας τη δραστηριότητα του στο τομέα του catering.

Κρουασάν, σφολιάτες, λαχταριστές γεμίσεις, παραδοσιακές και μοντέρνες συνταγές. Και όχι μόνο… Μέσω αυτής της συνεργασίας, το Δειπνοσοφιστήριον είναι πλέον σε θέση να παρέχει ακόμη περισσότερες επιλογές εκλεπτυσμένου φαγητού για επίσημες δεξιώσεις κοινωνικού ή επαγγελματικού χαρακτήρα, για λίγα ή πολλά άτομα, street food για παιδικό πάρτι, θεματικό μενού για βάπτιση. Κάθε πελάτης πλέον, έχει τη δυνατότητα να απολαύσει τη φυτική γαστρονομία όπου κι αν το επιθυμεί.

Κελλίνα Δημητριάδη – Εριέττα Κούρκουλου Λάτση

Κατά τη διάρκεια του cocktail party, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν κάποιες επιλεγμένες vegan γεύσεις, μέσω των οποίων πιστοποίησαν και οι ίδιοι πως μια plant-based επιλογή, δεν υστερεί σε τίποτα από τις γεύσεις που έχουμε συνηθίσει.

error: Content is protected !!