ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γιατί «ΜΑΖΙ…οι παρέες γράφουν ιστορία»: Μια μοναδική συναυλία για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»!

Η πιο συγκινητική και ξεχωριστή στιγμή της βραδιάς, μία παύση, η ενός λεπτού σιγή που κρατήθηκε για τους συμπολίτες μας που δοκιμάζονται.

Οι MEΛΙSSES στήριξαν τα παιδιά που αγκαλιάζει το «Μαζί για το παιδί» με μία μοναδική συναυλία, προχθές βράδυ, στο κατάμεστο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, αφιερωμένη στις «παρέες που γράφουν ιστορία». Τιμώμενοι καλεσμένοι ήταν οι frontmen τριών θρυλικών συγκροτημάτων, ο Πασχάλης (Olympians), ο Μπάμπης Στόκας (Πυξ Λαξ) και ο Κώστας Τουρνάς (Poll). Οι ΜΕΛΙSSES παρουσίασαν ορισμένες από τις μεγάλες επιτυχίες της προσωπικής τους δισκογραφίας, όπως τα «Για Όλα Ικανοί (Τζαμάικα)», «Το Κύμα», «Σαν Σκιά» και το πιο πρόσφατο hit τους «30 – 40», καθώς και μερικά από τα πιο αγαπημένα και διαχρονικά τραγούδια ελληνικών συγκροτημάτων, δημιουργώντας ένα ονειρικό μουσικό ταξίδι από τους Forminx μέχρι τους Φατμέ και από τους Xάρη και Πάνο Κατσιμίχα μέχρι τα Υπόγεια Ρεύματα και τα Ξύλινα Σπαθιά. Ιδιαίτερες στιγμές της συναυλίας ήταν η παρουσία των τιμώμενων καλεσμένων στη σκηνή.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος του “Μαζί για το Παιδί” με τους πρωταγωνιστές και τιμώμενους καλεσμένους της βραδιάς
Κατάμεστο το Ωδείο Ηρώδου του Αττικού στην φιλανθρωπική συναυλία του «Μαζί για το Παιδί»
ΜΕΛΙSSES και τιμώμενοι καλεσμένοι τις βραδιάς, Πασχάλης, Μπάμπης Στόκας, Κώστας Τουρνάς
ΜΕΛΙSSES επί σκηνής
ΜΕΛΙSSES και Κώστας Τουρνάς

Κάθε ένας τους ξεχωριστά, έχοντας πάντα δίπλα του τον Χρήστο Μάστορα ως οικοδεσπότη, παρουσίασε τραγούδια του συγκροτήματός του τα οποία χάραξαν το δρόμο στην ελληνική μουσική. Στην παρέα βρέθηκε και η Παυλίνα Βουλγαράκη, που με την ξεχωριστή χροιά της ερμήνευσε θρυλικά τραγούδια από συγκροτήματα κι έκανε ντουέτα με τον Χρήστο Μάστορα. Οι MEΛΙSSES θυμήθηκαν και τίμησαν τα μουσικά συγκροτήματα της Ελλάδας και αφιέρωσαν αυτή τη μοναδική συναυλία στις «παρέες που γράφουν ιστορία».

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος του “Μαζί για το Παιδί”, Tom Hanks με τη σύζυγό του, Rita Wilson

Όλα τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την στήριξη των σωματείων-μελών της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και για τους πληγέντες από τις πρόσφατες πυρκαγιές και πλημμύρες.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου,πρόεδρος του “Μαζί για το Παιδί”, Tom Hanks με τη σύζυγό του, Rita Wilson
Αλεξάνδρα Μαρτίνου,πρόεδρος του “Μαζί για το Παιδί”, Tom Hanks με τη σύζυγό του, Rita Wilson, Αλίκη Μαρτίνου, Ιωάννης Παπαδάτος από το “Μαζί για το Παιδί”
Αλεξάνδρα Μαρτίνου και Ιωάννης Παπαδάτος από το “Μαζί για το Παιδί” με τον Χρήστο Μάστορα
Χρήστος Μπατσόκας, επίτιμος πρόεδρος του “Μαζί για το Παιδί” με τη σύζυγό του
Μαρία Τσούσια,Αλεξάνδρα Μαρτίνου,πρόεδρος του “Μαζί για το Παιδί” με την Δούκισσα Νομικού Πρέσβειρα του “Μαζί για το Παιδί”
Μαίρη Τηλεμάχου (Stelios Philanthropic Foundation), Ειρήνη Νταϊφά, Γιάννα Ψαρρά-Γιαννοπούλου
Θέμης Σοφός, Σταματίνα Τσιμτσικλή
Σοφία Παλιμέρη, Μαίρη Φιξ, Calliope Καρβούνη
Ιωάννης Παπαδάτος με τη σύζυγό του, Αλεξάνδρα Μαρτίνου, Rita Wilson,Tom Hanks, Σάντρα Μαρινοπούλου

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!