ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Γεύμα κυριών στο Makris!

Με ξέρεις τώρα εμένα. Δεν πάω (και πολύ) εύκολα σε (γενικώς) παρουσιάσεις καλλυντικών. Πρέπει να συνεργάζομαι μαζί τους, που σημαίνει πως πρέπει να μου αρέσει το brand και να το χρησιμοποιώ, και να αφορά και το κοινό που διαβάζει το Fay’s Control. Πρέπει να έχει ενδιαφέρον το ίδιο το press event, να έχει ένα ολοκληρωμένο concept που να είναι ικανό να σε κάνει να αφήσεις τα πάντα στην άκρη για να αποδεχθείς την πρόσκληση, to make a long story short, τα «πρέπει» είναι πολλά πια, τα events που πληρούν όλα τα παραπάνω λίγα, οπότε όταν με δεις εμένα να απαντάω θετικά σε μία αντίστοιχη παρουσίαση, πίστεψε με, αξίζει.

Follow me…

Η ΑΒΡΑΜΕΑ – ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΑΡΙΝΑ ΠΙΤΣΟΥ NUXE BRAND MANAGER – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ – ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ – ΜΑΡΙΝΑ ΠΙΤΣΟΥ – ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΓΓΕΤΑ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ

Μία μόλις ημέρα πριν φύγω για τις Πασχαλινές μου διακοπές, η αγαπημένη μου NUXE, με αφορμή το επαναλανσάρισμα  αντιγηραντικής σειράς της NUXURIANCE ULTRA,υποδέχτηκε ανθρώπους των media και influencers σε ένα συναρπαστικό γεύμα στο talk of the Town εστιατόριο MAKRIS Athens.

Ένα κάλεσμα αφιερωμένο στην αγάπη της NUXE για την φύση και τα αγνά συστατικά που προέρχονται από αυτή, και άμεσα συνδυασμένο με την τεχνολογία που προσφέρει η δύναμη της φύσης.

Τα προϊόντα NUXE διανέμονται στην ελληνική αγορά από την εταιρία INNOVIS PHARMA και διατίθενται στα συνεργαζόμενα φαρμακεία και καταστήματα HONDOS CENTER.

Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκαν προσωπικότητες, δημοσιογράφοι και social influencers. Μεταξύ τους παρευρέθηκαν οι:  Έλενα Χριστοπούλου, Κατερίνα Καραβάτου, Δωροθέα Μερκούρη, Έβελυν Καζαντζόγλου, Δέσποινα Καμπούρη, Φαίη Μπέη, Χριστίνα Κοντοβά, Ισμήνη Παπαβλασσοπούλου, Στέλλα Μουγκαλιάν Φωτεινή Πετρόγιαννη, Νίκη Θωμοπούλου, Νικολέτα Ράλλη, Δώρα Κατσικογιάννη κ.α. 

ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΗ – ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΡΑΝΖΟΓΙΑΝΝΗ
ΦΑΙΗ ΜΠΕΗ
ΕΒΕΛΥΝ ΚΑΖΑΝΤΖΟΓΛΟΥ – ΕΛΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΡΑΒΑΤΟΥ
ΔΩΡΟΘΕΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ
ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΚΟΝΤΟΒΑ – ΕΥΓΕΝΙΑ ΤΣΑΓΓΕΤΑ NUXE PRODUCT SPECIALIST
ΔΩΡΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗ
ΕΝΙΑ ΤΣΑΓΓΕΤΑ NUXE PRODUCT SPECIALIST – ΙΣΜΗΝΗ ΠΑΠΑΒΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ – ΜΑΡΙΝΑ ΠΙΤΣΟΥ NUXE BRAND MANAGER

error: Content is protected !!