ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη!

Δείτε ποιοι συνάδελφοι του τραγουδιστές ήταν εκεί!

Στο ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Live Stage στην Ιερά Οδό, εκεί που ο Γιώργος Σαμπάνης εμφανίζεται φέτος μαζί με τη Δέσποινα Βανδή, διοργανώθηκε από την Cobalt Music, εχθές Τρίτη 16.1.24, η απονομή Πολυπλατινένιου Δίσκου στον πιο ταλαντούχο τραγουδοποιό της γενιά του για τις εξαιρετικές πωλήσεις του διπλού άλμπουμ «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ».
 

Άννα Μαρία Αντίππα, Γιώργος Σαμπάνης, Νικόλας Ραπτάκης
Γιώργος Σαμπάνης

Η απονομή συνοδεύτηκε από ένα live concert με τα 16 τραγούδια του άλμπουμ, το οποίο παρακολούθησαν πολλοί φίλοι καλλιτέχνες, συνεργάτες δημιουργοί και εκπρόσωποι των media, μαζί με εκατοντάδες fans και ακροατές του Δρόμος 89,8, που ήταν ο χορηγός επικοινωνίας της βραδιάς.

Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης

Το παρόν στη μεγάλη γιορτή προς τιμήν του Γιώργου Σαμπάνη έδωσαν, ανάμεσα σε άλλους, ο Αντώνης Ρέμος, η Δέσποινα Βανδή η Παυλίνα Βουλγαράκη, ο Γιώργος Καράβας η Μαίρη Βιτινάρος, ο Κώστας Σπυρόπουλος με τη Χριστίνα Πολίτη και φυσικά η σύντροφός του Ιωάννα Σαρρή.

Γιώργος Σαμπάνης, Άννα-Μαρία Αντίππα

Στην αρχή της εκδήλωσης, ο παρουσιαστής της βραδιάς Νικόλας Ράπτης έδωσε το λόγο στην ιδιοκτήτρια της Cobalt Music Άννα-Μαρία Αντίππα, η οποία παρέδωσε την τιμητική πλακέτα στον Γιώργο Σαμπάνη, τονίζοντας την πίστη της στο ταλέντο του από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε και ξεκίνησαν να δουλεύουν μαζί, ήδη από το μακρινό 2010.

Ιωάννα Σαρρή

Στη συνέχεια, υποδέχτηκαν επί σκηνής και τους υπόλοιπους συντελεστές του πολυσυλλεκτικού άλμπουμ «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ», ανάμεσά τους οι καταξιωμένοι στιχουργοί Ελένη Γιαννατσούλια, Γιάννης Δόξας και Νίκος Μωραΐτης.  
 

Το νέο διπλό άλμπουμ «ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ», που κυκλοφόρησε από την Cobalt Music τον περασμένο Δεκέμβριο, έγινε αστραπιαία πολυπλατινένιο, καθώς περιέχει μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες του Γιώργου Σαμπάνη, καθώς και ολοκαίνουργια τραγούδια που σίγουρα θα αγαπηθούν το ίδιο παράφορα.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

error: Content is protected !!