ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ανοιξιάτικο Φιλανθρωπικό γεύμα για την υποστήριξη του έργου του «Χαρά»!

Σύσσωμη η κοινωνική σκηνή της Αθήνας ανταποκρίθηκε με τη παρουσία της στο σπουδαίο έργο του «Χαρά»!

Το μεσημέρι της Τετάρτης, το «Freud Oriental Kifissia» πλημμύρισε από την αύρα και τις πιο κομψές παρουσίες της κοινωνικής σκηνής της Αθήνας, που ανταποκρίθηκαν στο ανοιξιάτικο φιλανθρωπικό γεύμα του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η «ΧΑΡΑ».

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΡΟΖΜΑΡΙ ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ, ΕΛΖΑ ΠΑΤΣΑΔΕΛΗ ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ, ΒΙΚΥ ΤΣΟΥΚΑΡΙΔΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΑΡΤΙΝΟΥ, ΕΛΕΝΗ ΔΕΝΔΡΙΝΟΥ, ΑΔΑ ΣΤΑΜΑΤΑΤΟΥ, ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ
ΑΛΕΞΙΑ ΔΙΒΑΝΗ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΝΑΤΑΛΙΑ ΣΥΓΓΕΛΙΔΗ, ΣΟΦΙΑ ΒΑΧΑΡΗ

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η στήριξη του έργου του «ΧΑΡΑ», καθώς επίσης και η δημιουργία ενός δικτύου ευαισθητοποίησης ανθρώπων που θα ενισχύσουν την προσπάθεια μας, ώστε το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η ΧΑΡΑ να συνεχίσει να είναι ένα πρότυπο και ευέλικτο κέντρο που εξελίσσεται και ανταποκρίνεται στις ανάγκες των ενοίκων και των οικογενειών τους.

«Θα θέλαμε για μια ακόμη φορά να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς που μας συνέδραμαν στο φιλανθρωπικό γεύμα, καθώς και όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και στήριξαν τον ανθρωπιστικό σκοπό της»

Το Κέντρο Ειδικών Ατόμων η “Χαρά” είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο Γονέων, αναγνωρισμένο ως Φιλανθρωπικό. Προσφέρει φιλοξενία σε 57 άτομα που αντιμετωπίζουν δυσκολίες στη νοητική και την κινητική ικανότητα.  

ΕΛΖΑ ΠΑΤΣΑΔΕΛΗ-ΜΑΡΓΑΡΩΝΗ, ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Ιδρύθηκε το 1983 από γονείς για άτομα με βαριές αναπηρίες όπως Βαριά Νοητική Υστέρηση, Αυτισμό, Εγκεφαλική Παράλυση, Σύνδρομο Down. Η δομή λειτουργεί όλο τον χρόνο παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στους ενοίκους του από καταρτισμένο προσωπικό.

Από τον Ιανουάριο του 2024, ξεκίνησε και η λειτουργία του κέντρου διημέρευσης και ημερήσιας φροντίδας, το οποίο βρίσκεται ακριβώς δίπλα στη δομή και δίνει την ευκαιρία στους ωφελούμενους του Κέντρου Ειδικών Ατόμων η Χαρά, να συμμετέχουν σε περισσότερα προγράμματα εργοθεραπείας, φυσικοθεραπείας, αθλητισμού, δημιουργικής απασχόλησης και πολλών εξωτερικών δραστηριοτήτων. Ιδιαίτερα σημαντικές είναι και οι δωρεές σε είδος όπως: πετρέλαιο θέρμανσης, πάνες, τρόφιμα, είδη καθαριότητας (σαμπουάν-αφρόλουτρα).

ΛΙΝΤΑ ΑΝΤΩΝΑΚΟΥ, ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΛΑΛΑΟΥΝΗ, ΡΑΝΙΑ ΦΙΛΙΠΠΟΥ, MAJASIN ALKASHLOK, ΑΝΝΥ ΠΕΤΡΑΚΗ, MAJD SAMAAN
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ, ΟΛΓΑ ΚΟΜΝΗΝΟΥ, ΒΑΝΑ ΔΕΛΟΥΔΗ
ΜΑΡΙΛΕΝΑ ΜΗΝΑΪΔΗ, ΜΙΝΑ ΚΟΥΛΟΥΒΑΤΟΥ, ΚΑΛΥΨΩ ΝΟΜΙΚΟΥ
ΒΙΛΜΑ ΣΟΥΤΖΟΓΛΟΥ, ΟΛΥ ΚΑΤΣΑΜΠΑ
ΜΑΪΡΑ ΤΣΑΒΛΙΡΗ, ΠΟΠΗ ΡΟΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΒΑΣΩ ΦΕΙΔΑΚΗ
ΛΙΤΣΑ ΛΑΒΔΑ, ΕΜΥ ΛΙΒΑΝΙΟΥ

Φωτογραφίες: Studio Panoulis


 

error: Content is protected !!