ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα πρωινό πίνοντας ice tea στο workshop της Μάγιας Ζούλοβιτς…

Πριν από μερικούς μήνες «γεννήθηκε» στη σχεδιάστρια κοσμημάτων, Μάγια Ζούλοβιτς, η ιδέα της δημιουργίας ενός workshop, στο οποίο θα παρουσίαζε, με το δικό της στυλ, όλες της, τις δημιουργίες. Η σκέψη της δεν άργησε να υλοποιηθεί και μόλις πριν από λίγες ημέρες, εγκαινίασε στην Κηφισιά, στην οδό Κυριαζή, το νέο της χώρο. Δεν είχα προλάβει να πάω, πήγα τώρα, και η Μάγια με κερνάει αρωματικό παγωμένο τσάι. Στο «Maya’s Workshop», όπου μπορεί κανείς να βρει όλα τα νέα αλλά και παλαιότερα σχέδια της…

1_6116 ok
Αυτή τη περίοδο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η νέα της συλλογή κοσμημάτων «Rainbow». Με ξεναγεί… Στη κολεξιόν κυριαρχούν τα χρώματα, που ξεχωρίζουν σε κάθε κομμάτι. Σκουλαρίκια με πέρλες, μοντέρνα κολιέ με γεωμετρικά σχέδια, αλυσίδες και κλωστές σε ευφάνταστα χρώματα, δαχτυλίδια χρυσά και ασημένια, με φιόγκους και πολύτιμες πέτρες, καθώς και βραχιόλια με ματάκια, το σήμα του άπειρου, μίνι χρυσές λεπτομέρειες και πολλά ακόμα περίτεχνα σχέδια, συνθέτουν τη «Rainbow» summer collection 2013.

almaOKin loveOKpure linesOKcubeOKlove dream wishOKtriangleOK
Η Μάγια δεν περιορίζει σε στενά κουτάκια την φαντασία της, και συνεχίζει να δημιουργεί σε καλοκαιρινά σανδάλια-απίθανα- , αλλά και σε κοσμήματα για άντρες από ασήμι, με το κατατεθέν κόσμημα «φύλλο», και μίνι ταυτότητες σε βραχιόλια. Διαλέγω ένα ζευγάρι σανδάλια για μένα και ένα βραχιόλι για τον Νικόλα….

green stickerOK
Σχεδιάζει ροζ και σιέλ μαρτυρικά, κολιέ και βραχιολάκια, τα οποία μπορούν να «προσαρμοστούν» ειδικά και να φορεθούν και από τις in fashion μαμάδες.

Μάγια Ζούλοβιτς

Μάγια Ζούλοβιτς

Όλες της οι δημιουργίες πρωταγωνιστούν εκεί, είτε πάνω στις τρεις επιβλητικές, ξύλινες κούνιες της βιτρίνας, είτε μέσα στο φωτεινό χώρο της, στον οποίο κυριαρχεί το στοιχείο του ξύλου, το μοναδικού κολάζ με fashion φωτογραφίες στο τοίχο, ο σχολικός πίνακας με ευχές φίλων και ο καναπές από παλέτες. Το ψηλό , λευκό, επιβλητικό ταβάνι και του ξύλινο, μοναστηριακό τραπέζι– το οποίο δεσπόζει στο χώρο- πάνω στο οποίο, η σχεδιάστρια, δε σταματά να σχεδιάζει, να ζωγραφίζει και να βάζει ακόμα και τη τελευταία πινελιά, σε κάθε της κομμάτι, αποτελούν απλά το υπέροχο καβαλέτο της Μάγιας… Οι minimal λεπτομέρειες, όπως το μικρό, vintage, διακοσμητικό ποδήλατο στη βιτρίνα, τα φρέσκα λουλούδια, σε μικρά βάζα, τα μικροσκοπικά, ροζ μπαλόνια, ζωγραφισμένα στους τοίχους και τα δεκάδες fashion & art βιβλία, στη μεταλλική βιβλιοθήκη, ολοκληρώνουν το σκηνικό…

5886_ok5988_ok6000 ok
Διαπιστώνω, πως ο μαγικός κόσμος της Μάγιας όμως, είναι ανεξάντλητος…

error: Content is protected !!