ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένας «Ονειρικός Διάλογος με τον Σαλβαντόρ Νταλί»!

Μια πολύ δημιουργική συνάντηση ανάμεσα στον Θεόδωρο Πανταλέοντα και τον Σαλβαντόρ Νταλί πραγματοποιείται στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts στην οδό Σκουφά 5 στο Κολωνάκι.

Τα εγκαίνια της έκθεσης που σηματοδότησαν και τον ονειρικό διάλογο ανάμεσα στους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες του διεθνούς και ελληνικού σουρεαλισμού έγιναν με πολύ μεγάλη επιτυχία, παρουσία του Έλληνα καλλιτέχνη. Το παρόν έδωσαν πολλοί φιλότεχνοι που θαύμασαν από κοντά τα έργα τους.

Μάνος Στεφανίδης Κώστας Τσιάρας Θεόδωρος Πανταλέων Ευάγγελος Καπόπουλος
Νέλλυ Κάτσου Γρηγόρης Καπόπουλος Μαρίνα Καποπούλου

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων ο επιμελητής της έκθεσης Μάνος Στεφανίδης μίλησε για αυτή την εικαστική συνύπαρξη και παρουσίασε το πολυτελές λεύκωμα των εκδόσεων Καστανιώτη με τίτλο «Θεόδωρος Πανταλέων, 60 χρόνια ζωγραφική».

Παράλληλα ο ειδικός στο έργο του Νταλί, Μάσιμο Μαρτίνα, μίλησε για τον κορυφαίο σουρεαλιστή και παρουσίασε τα γλυπτά του, που παρουσιάζονται στην έκθεση.

Μαρίνα Καποπούλου Χάλα Χούρη Νίκη Καποπούλου

Το κοινό υποδέχτηκε η οικογένεια Καποπούλου, ο ιδρυτής Βαγγέλης Καπόπουλος με τη σύζυγό του Μαρίνα και τα δύο παιδιά τους Γρηγόρη και Νίκη. Ο Θεόδωρος Πανταλέων υπέγραψε το λεύκωμα και συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους για τη νέα αυτή σειρά έργων του που παρουσιάζει στην γκαλερί Kapopoulos Fine Arts, με την οποία διατηρεί συνεργασία εδώ και δεκαετίες.

Θεόδωρος Φέσσας Ευάγγελος Καπόπουλος
Ευάγγελος Καπόπουλος Μίνα Βαλυράκη
Παύλος Ευθυμίου Μαριάννα Τσατσανίδου Απόστολος Χατζάρας
Τζένη Οικονόμου Ιωάννα Λυμπεροπούλου Αλεξανδρα Ζιώγα
Μάγδα Λιβέρη Αγγελική Πέττα

Η έκθεση διαρκεί ως τις 7 Φεβρουαρίου 2024.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

error: Content is protected !!