ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Έκανα Ενέσιμη Μεσοθεραπεία και έχω τις απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις σου!

Ναι, είναι γεγονός πως η δουλειά μου μου επιτρέπει -και μου “επιβάλλει”- να κάνω συχνά πυκνά μικρές ή μεγαλύτερες αποδράσεις σε παλιούς αγαπημένους ή νέους ανεξερεύνητους προορισμούς. Μην σταθούμε σε αυτό λοιπόν, δεν είναι το θέμα της στιγμής. Το θέμα που θα είχε ενδιαφέρον να μοιραστούμε, είναι πως κάθε φορά που φεύγω για έναν εντελώς ανεξερεύνητο προορισμό, και που εύλογα είμαι ακόμη πιο ενθουσιασμένη. επισκέπτομαι το MultiMed Natassa Brezati και την αγαπημένη μου beauty guru, Νατάσα Μπρεζάτη, γιατί ωραία όλα αυτά τα ταξίδια, αλλά χωρίς την ανάλογη ενυδάτωση και αναζωογόνηση στις ενδιάμεσες στάσεις, που μπορεί να μας προσφέρει πλέον η αισθητική ιατρική, οι επιπτώσεις τόσο του ήλιου όσο και του κρύου -αλλά και του χρόνου που περνάει και χάνεται- θα φανούν στην επιδερμίδα μας. Έτσι, αφού είμαι απόλυτα σίγουρη πλέον πως δεν συμπαθώ το botox -δεν μου πάει καθόλου, αλλά καθόλου- η μόνη ενέσιμη θεραπεία που πραγματικά βλέπω άμεσα αποτελέσματα που κάνουν θαύματα στην επιδερμίδα μου, είναι η Μεσοθεραπεία. Και όταν λέω “άμεσα αποτελέσματα”, εννοώ πριν καν βγω από το MultiMed Natassa Brezati!
Follow me…

Κατευθυνόμενη στην αγαπημένη μου beauy guru, στην γωνία Λακωνίας & Χαλκιδικής, σε μία καταπράσινη αγκαλιά του Αμαρουσίου.

Λοιπόν, εν’ όψει της τετραήμερης απόδρασης μου στην Κοπεγχάγη επιλέγουμε -πάντα μαζί με την beauty guru μου- την συγκεκριμένη θεραπεία, την Ενέσιμη Μεσοθεραπεία, για τα “μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα της και τη σε βάθος ενυδάτωση και αναζωογόνηση του προσώπου”, όπως μου τονίζει η Νατάσα.

Ονομάζεται Ενέσιμη Μεσοθεραπεία γιατί η εφαρμογή της γίνεται στον ενδιάμεσο ιστό, ανάμεσα στην επιδερμίδα και το υποδόριο.

Η Νατάσα Μπρεζάτη, δεν χρειάζεται συστάσεις. Τουλάχιστον όχι στην παρέα του Fay’s Control…

Τα τελευταία χρόνια η αισθητική ιατρική έχει κάνει άλματα προόδου, προσφέροντας μας νέες, αποτελεσματικές θεραπείες και μεθόδους αναζωογόνησης. Η ενέσιμη μεσοθεραπεία, είναι πολύ διαδεδομένη σαν μέθοδος ενυδάτωσης-ανάπλασης και σύσφιξης του δέρματος σε βάθος. Εφαρμόζεται στο πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ και στην περιοχή των χεριών. Αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που καθιστά τη θεραπεία τόσο σημαντική καθώς υπάρχουν πολλές θεραπείες για την περιοχή του προσώπου, ελάχιστες όμως που να καλύπτουν το λαιμό και το ντεκολτέ, σημεία που εμφανίζουν συχνά σημαντικό πρόβλημα. Αφορά τόσο τις γυναίκες όσο και τους άντρες και η συνήθης ηλικία που ξεκινά κανείς είναι τα 30 χρόνια. Ωστόσο, αυτό δεν είναι απόλυτο, καθώς οι ανάγκες του κάθε δέρματος, ο τρόπος ζωής, η έκθεση στον ήλιο και φυσικά το κάπνισμα, ασκούν καταλυτικό ρόλο στην εμφάνισή μας.

Διάβασε όλα όσα θέλεις να μάθεις για την Ενέσιμη Μεσοθεραπεία!
Πώς εφαρμόζεται: Χρησιμοποιώντας λεπτές ενέσεις που περιέχουν ένα μείγμα από μέταλλα, βιταμίνες, αμινοξέα. υαλουρονικό οξύ, πολυβιταμίνες και ιχνοστοιχεία και την ψηφιακή ακρίβεια του μεσοθεραπευτικού πιστολιού που καθιστά τη θεραπεία εντελώς ανώδυνη. Τα συστατικά αυτά ενεργοποιούν την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα το δέρμα να ενυδατώνεται, να ανανεώνεται και να λάμπει.
Αποτελέσματα: Η λάμψη, η σύσφιξη και η εξάλειψη – πρόληψη των ρυτίδων με τη μέθοδο της μεσοθεραπειας είναι ορατά την πρώτη κιόλας συνεδρία. Εντυπωσιακή βελτίωση διακρίνουμε επίσης στην ενυδάτωση και την αναζωογόνηση του δέρματος, την βελτίωση των δυσχρωμιών και την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης. Μάλιστα, η μεσοθεραπεία προσώπου μπορεί να συνδυαστεί εξαιρετικά με ενέσιμο υαλουρονικό ή botox.
Πόσο διαρκεί μια συνεδρία της μεσοθεραπείας: Η κάθε συνεδρία προσώπου διαρκεί περίπου 15 λεπτά, ενώ για το σώμα γύρω στα 20 λεπτά. Για την ολοκλήρωση της αρχικής θεραπείας θα χρειαστεί να γίνει ένας κύκλος εφαρμογών της μεθόδου για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται: Για τη μεσοθεραπεία προσώπου συνήθως χρειάζονται 3 συνεδρίες σε διάστημα 2-5 εβδομάδων. Στη συνέχεια γίνεται μια συντήρηση. Η συχνότητα εξαρτάται από το μέγεθος του προβλήματος, την ανταπόκριση της επιδερμίδας και το κοκτέιλ ουσιών που θα χρησιμοποιηθεί. Από την άλλη μεριά, η μεσοθεραπεία σώματος απαιτεί 2-3 συνεδρίες κάθε 15 μέρες. Ο ακριβής αριθμός εφαρμογών έχει να κάνει με το μέγεθος και το εύρος του προβλήματος.
Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας: Μεγάλης διάρκειας και σε βάθος ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Πρόληψη και λείανση των ρυτίδων. Αύξηση της σφρηγιλότητας και της λάμψης του δέρματος. Ανάπλαση του δέρματος στην περιοχή του ντεκολτέ και των χεριών. Ανάπλαση του δέρματος σε περιοχές του σώματος. Βελτίωση ουλών ακμής,. Βελτίωση της κυτταρίτιδας. Λαμπερό πρόσωπο, χωρίς χαλάρωση. Λεία και απαλή επιδερμίδα. Φωτεινότητα στην επιδερμίδα. Σφριγηλό περίγραμμα και τεντωμένος λαιμός.

Πάρε τη Νατάσα Μπρεζάτη στο 6974920950 και κλείσε το ραντεβού σου άμεσα!

Last but not least: Η συγκεκριμένη μέθοδος είναι αναίμακτη και δεν έχει χρόνο αποθεραπείας, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Μάλιστα, μπορείς να επιστρέψεις από την ίδια κιόλας μέρα στην καθημερινότητα σου -ή στις διακοπές σου- χωρίς κανένα πρόβλημα.

Επιστρέφω την Κυριακή, έως τότε stay tuned… θα τα λέμε μέσα από τα Instagram Stories μου!

error: Content is protected !!