Σας συμβαίνει και εσάς αυτό; Κάτι που περιμένατε με μεγάλη ανυπομονησία, μία πρόσκληση που δεν θέλετε να χάσετε με τίποτα, και με το που έφτασε σε εσάς σπεύσατε να απαντήσετε θετικά, και η ενέργεια σας είναι επίσης θετική, και τίποτα δεν συνηγορεί για οτιδήποτε αντίθετο και, τσουπ, τελευταία στιγμή κάτι συμβαίνει, και απλά, δεν μπορείτε. Ρωτάω γιατί εμένα μου συμβαίνει. Συνήθως με ό,τι περιμένω πιο πολύ….
Αυτό συνέβη και την περασμένη εβδομάδα, όπου ήμουν καλεσμένη στο Κολωνάκι για ένα απολαυστικό και υγιεινό brunch, όπως αυτό που ξεκίνησαν την εβδομάδα τους όλοι οι καλεσμένοι εκπρόσωποι των Μέσων και bloggers σε ένα διήμερο event που πραγματοποιήθηκε στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center.
Σκοπός των δύο brunch events, ήταν να επικοινωνηθεί το όραμα της οικογένειας της Yoleni’s, η οποία επιθυμεί να κάνει παγκοσμίως γνωστά τα αγνά, ποιοτικά προϊόντα που απλόχερα προσφέρει η ελληνική γη και φυσικά τους αξιόλογους παραγωγούς τους.
Από όσα έμαθα, και από όσα μου είπαν, αλλά και από όσα είδα -και ζήλεψα- από τα δημοφιλέστερα instagram accounts, ανάμεσα στα πιάτα που προσέφερε η ομάδα της Yoleni’s, τα πιο θετικά σχόλια συγκέντρωσε το παραδοσιακό πεϊνιρλί με βιολογικό αυγό Κυθήρων, το Yoleni’s Benedict με σιγομαγειρεμένα αυγά στους 65c, κρητικό αβοκάντο και ψητό χοιρομήριο, καθώς επίσης και η σαλάτα με το καπνιστό χέλι με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.
Σημαντική πληροφορία, το “Μπράντς”, δεν είναι μόνο για τις Κυριακές…
Follow me…