Στο Yoleni’s σερβίρεται το πιο νόστιμο Ελληνικό “Μπράντς”!

06/11/2018 • LIFESTYLE

Σας συμβαίνει και εσάς αυτό; Κάτι που περιμένατε με μεγάλη ανυπομονησία, μία πρόσκληση που δεν θέλετε να χάσετε με τίποτα, και με το που έφτασε σε εσάς σπεύσατε να απαντήσετε θετικά, και η ενέργεια σας είναι επίσης θετική, και τίποτα δεν συνηγορεί για οτιδήποτε αντίθετο και, τσουπ, τελευταία στιγμή κάτι συμβαίνει, και απλά, δεν μπορείτε. Ρωτάω γιατί εμένα μου συμβαίνει. Συνήθως με ό,τι περιμένω πιο πολύ….
Αυτό συνέβη και την περασμένη εβδομάδα, όπου ήμουν καλεσμένη στο Κολωνάκι για ένα απολαυστικό και υγιεινό brunch, όπως αυτό που ξεκίνησαν την εβδομάδα τους όλοι οι καλεσμένοι εκπρόσωποι των Μέσων και bloggers σε ένα διήμερο event που πραγματοποιήθηκε στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center.
Σκοπός των δύο brunch events, ήταν να επικοινωνηθεί το όραμα της οικογένειας της Yoleni’s, η οποία επιθυμεί να κάνει παγκοσμίως γνωστά τα αγνά, ποιοτικά προϊόντα που απλόχερα προσφέρει η ελληνική γη και φυσικά τους αξιόλογους παραγωγούς τους.

Στο Yoleni’s Greek Gastronomy Center, σερβίρεται υπέροχο και Ελληνικότατο “Μπράντς”!

Άποψη του πρώτου ορόφου του Yoleni’s Greek Gastronomy Center

Η Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες Founder & Managing Director της Outstand Communications, ο Νίκος Κουρής Sales Manager του Yoleni’s Greek Gastronomy Center, ο George Gerald Panagiotis Creative Culinary Specialist, και ο Γιάννης Γεωργιάδης Marketing Manager του Yoleni’s Greek Gastronomy Center

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Έλζα Πατσαδέλη

Από όσα έμαθα, και από όσα μου είπαν, αλλά και από όσα είδα -και ζήλεψα- από τα δημοφιλέστερα instagram accounts, ανάμεσα στα πιάτα που προσέφερε η ομάδα της Yoleni’s, τα πιο θετικά σχόλια συγκέντρωσε το παραδοσιακό πεϊνιρλί με βιολογικό αυγό Κυθήρων, το Yoleni’s Benedict με σιγομαγειρεμένα αυγά στους 65c, κρητικό αβοκάντο και ψητό χοιρομήριο, καθώς επίσης και η σαλάτα με το καπνιστό χέλι με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Το brunch menu

Σημαντική πληροφορία, το “Μπράντς”, δεν είναι μόνο για τις Κυριακές…

Follow me…

Πόλυ Χατζόγλου, Δώρα Κατσικογιάννη, Βίβιαν Δράκου, Δήμητρα Λυγίζου Κάρλου, Νάστια Βραχάτη, Νατάσσα Εξηνταβελόνη

Το menu που προσφέρθηκε στους καλεσμένους του Yoleni’s Greek Gastronomy Center

Δημιουργίες από ολόφρεσκα προϊόντα που προσφέρει η ελληνική γη και φυσικά από τους αξιόλογους παραγωγούς τους

Στιγμές από την εκδήλωση

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Χριστίνα Θεοδωροπούλου

Αϊνόλα Τερζοπούλου

Θύμιος Βούγαρης

Βίβιαν Γιαννακοπούλου, Έλενα Γκολεμάζου, Κατερίνα Μαντά

Αννούσα Μελά

Φιλιώ Μέτση

Στεφανία Μακροπούλου, Κωνσταντίνος Τζάχας, Ελένη Μπουγιουκλή, Λουκία Σανιδά, Κλειώ Στασινού

Μαρία Παπαγεωργίου Σιδέρη

Μαριτίνα Χαλβατζή, Δώρα Κατσικογιάννη

Νάνσυ Σπαθή

Ευφροσύνη Πολυζώη

Κλειώ Στασινού

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Βίβιαν Δράκου, Δήμητρα Λυγίζου Κάρλου, Νάστια Βραχάτη, Νατάσσα Εξηνταβελόνη, Πόλυ Χατζόγλου

Γιάννης Γεωργιάδης, Marketing Manager του Yoleni’s Greek Gastronomy Center

Μαρία Παπαθανασίου Αρώνες, Founder & Managing Director της Outstand Communications

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons