ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Το St. Moritz στο Λυκαβηττό!

Στο πλαίσιο της ιδέας «Κουζίνες του Κόσμου» το Ξενοδοχείο St.George Lycabettus σε συνεργασία με το πεντάστερο ξενοδοχείο Kulm στο St.Moritz , υπό την αιγίδα της Πρεσβείας της Ελβετίας στην Ελλάδα παρουσιάζουν το “Φεστιβάλ Ελβετικής Γαστρονομίας”.

 

swiss1

Οι πολυβραβευμένοι Ελβετοί chefs , Valère Braun & Joel Hösli έρχονται στην Αθήνα από το φημισμένο Kulm Hotel St.Moritz με την 150 ετών παράδοση στη φιλοξενία υψηλής ποιότητας και δημιουργούν ένα γκουρμέ δείπνο στο La Suite Lounge Restaurant στον 6ο όροφο του St.George Lycabettus με την εκπληκτική θέα της πόλης μέχρι και τα νησιά του Σαρωνικού.

Kulm_Hotel_St_Moritz_11

Το φεστιβάλ ξεκινάει την Τετάρτη 11 Μαρτίου και διαρκεί έως το Σάββατο 14 με αφορμή την Γιορτή της Γαλλοφωνίας 2015 .

Kulm-Hotel-St-Moritz_04

Γαστρονομικό μενού – 35€ κατ’άτομο

Save the dates! xxx

error: Content is protected !!