Ψάρι αλα Σπετσιώτα με την υπογραφή της πριγκίπισσας Τατιάνας, για καλό σκοπό!

03/07/2017 • LIFESTYLE

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου της πριγκίπισσας Τατιάνας (née Μπλάτνικ) «Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές & Αναμνήσεις» στο Belvedere Mykonos, επισφραγίζοντας με αυτόν τον τρόπο τη συνεργασία της πριγκίπισσας με το ξενοδοχείο για την ενίσχυση των σκοπών της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης «Μπορούμε» που σκοπός της είναι ο περιορισμός της σπατάλης τροφίμων και την καταπολέμηση του υποσιτισμού σε όλη την Ελλάδα. Στην καρδιά της Χώρας της Μυκόνου, απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα που προσφέρει η πανοραμική βεράντα του εστιατορίου, οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να γευτούν τις τρεις συνταγές από το βιβλίο που επιμελήθηκε ο διεθνούς φήμης Executive Chef του Belvedere, Νίκος Ζερβός, σε συνεργασία με την πριγκίπισσα Τατιάνα και οι οποίες σερβίρονται αποκλειστικά στο Thea Estiatorio. Μία ελληνική σαλάτα gazpacho για ορεκτικό, ψάρι αλα σπετσιώτα για κυρίως και για επιδόρπιο παγωτό παρφέ ελληνικού καφέ άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις στους παρευρισκόμενους, οι οποίοι ενημερώθηκαν πως μέρος των εσόδων από τα πιάτα θα διατίθενται για την υποστήριξη του «Μπορούμε».

Πριγκίπισσα Τατιάνα, Χρήστος Οικονόμου

Είναι γνωστή η αγάπη της συζύγου του πρίγκιπα Νικόλαου για την Ελλάδα και την ελληνική κουζίνα. Η αγάπη αυτή, η γνωριμία της με το «Μπορούμε» καθώς και με την Diana Farr Louis, συν-επιμελήτρια του έργου, την οδήγησε στη δημιουργία του βιβλίου. Το «Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές & Αναμνήσεις» δεν είναι απλώς ένα βιβλίο μαγειρικής αλλά ένα λεύκωμα που περιλαμβάνει συνταγές από 41 διεθνείς προσωπικότητες που μοιράζονται την ίδια αγάπη για την Ελλάδα και την κουζίνα της. Οι εισπράξεις από την πώληση του βιβλίου διατίθενται αποκλειστικά για τη στήριξη του «Μπορούμε». Μέσα σε μια ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με την πριγκίπισσα Τατιάνα αλλά και να προμηθευτούν το βιβλίο «Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές & Αναμνήσεις», με αφιέρωση από την ίδια.

Ο Δήμαρχος της Μυκόνου Κώστας Κουκάς, η πριγκίπισσα Τατιάνα και ο ιδιοκτήτης του Belvedere Mykonos, Νικόλας Ιωαννίδης

Xρήστος Οικονόμου, Ιλεάνα Ισμυρίδη, Νικόλας Ιωαννίδης

Η πριγκίπισσα Τατιάνα υπογράφει το βιβλίο της «Γεύσεις Ελλάδας – Συνταγές & Αναμνήσεις

Νιόβη Τσόγια, Κώστας Αλεξίου (Director of Food & Beverage, Belvedere Mykonos), Έμιλυ Λάσκαρη, Θάνος Καραμάνος, Λαέρτης Γρηγοριάδης

Χριστόφορος Βόγλης (General Manager, Belvedere Mykonos), Mrs. Fatmah Abdulla Mohammed Ali Almazrouei, Wife of his excellency Oman Ghobash, Ambassador of UAE in Russian Federeation

Mr & Mrs Macheridis, Χριστόφορος Βόγλης (General Manager, Belvedere Mykonos)

Μαριέττα Χρουσαλά, Νικόλας Ιωαννίδης, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Πριγκίπισσα Τατιάνα, Mrs. Fatmah Abdulla Mohammed Ali Almazrouei, Wife of his excellency Oman Ghobash, Ambassador of UAE in Russian Federeation

Μαριέττα Χρουσαλά, Χρήστος Οικονόμου, Ιλεάνα Ισμυρίδη

Barbara Arduino, Νικόλας Ιωαννίδης, Federico Arduino

Κώστας Ζουγανέλης, Βαρβάρα Ζουγανέλη

Νικόλας Ιωαννίδης, πριγκίπισσα Τατιάνα

Πριγκίπισσα Τατιάνα, Κώστας Ζουγανέλης, Ελεάνα Ζουγανέλη, Καίτη Φούσκη

Μαρίσσα Ταμπουλχανά, Καίτη Φούσκη

Πριγκίπισσα Τατιάνα, Νίκος Ζερβός (Executive Chef Belvedere Mykonos)

DJ Hans Havenaar, πριγκίπισσα Τατιάνα, Νικόλας Ιωαννίδης

Πριγκίπισσα Τατιάνα, Τόνια Ανδρόνικου

photo credits: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons