ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Όταν η Αλεξάνδρα Τσουκαλά και η Πουκ Σωτηρίου δημιουργούν το xmas spirit του Malconis…

Τα νέα ήρθαν πολλά και μαζεμένα και δεν άφηναν περιθώρια αναβολής:

Α. Η Πουκ Σωτηρίου εμπνεύστηκε και η Αλεξάνδρα Τσουκαλά δημιούργησε το νέο Χριστουγεννιάτικο décor του Malconis! Τα υπέροχα ολομέταξα φώτα που πρωταγωνιστούν στους εξωτερικούς και εσωτερικούς του χώρους…
Β. Το Malconis φιλοξενει καινούργιο Ιταλό chef!!!

best cover

Οι περγαμηνές τόσο της πρώτης πληροφορίας όσο της δεύτερης, συγκλονιστικές…

better cover

Εννοείται πως πήγαμε με την πρώτη ευκαιρία. Πράγματι, το Malconis άλλαξε. Φόρεσε τα Χριστουγεννιάτικα του, και το σκηνικό που σχεδίασαν οι δύο μεγάλες κυρίες της διακόσμησης είναι πιο θεατρικό, πιο καλλιτεχνικό, πιο γοητευτικό, όλο στο πιο πολύ του…Τα φωτιστικά του θεωρούνται πλέον έργα τέχνης! Θέλω να τους ζητήσω να μου φτιάξουν τα ίδια για την τραπεζαρία του σπιτιού μου…

cover141517

Η σκάλα του Malconis...

Η σκάλα του Malconis…

 

Ο Chef… O Giacomo Nogara!!!

Star όχι αστεία! Ο οποίος, αφού αποφοίτησε την περιβόητη Ξενοδοχειακή Σχολή Chiavenna συνεργάστηκε με τους καλύτερους Ιταλούς Chef στα πιο διάσημα εστιατόρια στην Ιταλία όσο και στο εξωτερικό. Νικητής σε αρκετούς διαγωνισμούς και Φεστιβάλ Γευσιγνωσίας…

134

Η φιλοσοφία του μπορεί να περιγραφεί με δύο λέξεις: «δημιουργία συναισθημάτων». Η άριστη ποιότητα των πρώτων υλών κυριαρχεί σε όλα τα πιάτα του, ενώ χρησιμοποιεί ξεχωριστούς και καινοτόμους τρόπους γευστικής ανάδειξης αυτών και των αρωμάτων τους μέσα σε αυτα. Η απλότητα, οι ανάλαφρες γεύσεις και η επιδίωξη της υψηλής ποιότητας των προϊόντων, ανάλογα βέβαια και με την εποχικότητα τους, αντανακλά την ψυχή της μεσογειακής κουζίνας που συνεχώς ‘διαπληκτίζεται’ με τη δημιουργικότητα και την καινοτομία.

5

O Nικόλας στο Name Day Dinner του μεταξύ άλλων ενθουσιάζεται με τα Exelia!

O Nικόλας στο Name Day Dinner του μεταξύ άλλων ενθουσιάζεται με τα Exelia!

 

 

Βανέσσα Γερουλάνου, Αθηνά Τσάγγαρη

Βανέσσα Γερουλάνου, Αθηνά Τσάγγαρη

 

Σάντρα Μανιουδάκη

Σάντρα Μανιουδάκη

 

Μιχάλης Τσάγγαρης, Λευτέρης Πλατανησιώτης, Σάντρα Μανιουδάκη

Μιχάλης Τσάγγαρης, Λευτέρης Πλατανησιώτης, Σάντρα Μανιουδάκη

 

11Αυτά είναι κάποια απο τα πιάτα που σταδιακά προσθέτονται στο menu του εστιατορίου:

7

Cappuccino di funghi porcini della Valtellina con croissant salato…
Capesante profumate allo zenzero in crosta di tagliatelle croccanti con crema al frutto della passione…
Filetti di triglia scottati con zuppetta di finocchi, arancia siciliana e sale nero delle Hawaii…

2

Chicche di pane e spinaci al burro versato e salvia…
Tagliatelle di farina di castagne con funghi porcini e filetti di pomodoro…
Tagliolini al nero di seppia con code di gamberi, pomodori di Pachino e basilico…
Spaghetti alla chitarra con astice in cialda di parmigiano…

bar

Risotto mantecato ai porri e taleggio…
Risotto mantecato al pesto di zucchine, calamari e bottarga di muggine sarda…
Risotto cartizze e rosmarino…
Risotto rosso con mozzarella di bufala e basilico…

fruits

Scaloppa di maiale farcita al casera e lattuga in crosta di erbe e fiori di montagna…
Girella di pollo agli spinaci e parmigiano reggiano su crema di burrata…
Filetto di manzo piemontese in crosta di pistacchi di Bronte e pane di Altamura con patate al rosmarino…
Ossobuco di vitello in gremolata con purea di patate…

6

Millefoglie di branzino e patate profumate ai capperi di pantelleria con cipolle rosse di Tropea…
Trancio di ricciola in guazzetto di pomodori e olive con polenta morbida alle nocciole piemontesi…

13

Και για το τέλος της βραδιάς,

Tiramisù alla frutta esotica…
Mousse allo yogurt magro con fonduta di lamponi…
Lacrima di cioccolato con mousse al fondente cru “Acarigua“, amarene panna montata e salsa al vin brulè…

Για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, o Giacomo εμπνέεται από τώρα από ένα εορταστικό set menu…
Και αυτή η πληροφορία από μόνη της, με βάζει σε σκέψεις…

error: Content is protected !!