Μία λαμπερή βραδιά προς τιμήν της Ruby RB1, το 4ο είδος ροζ σοκολάτας!

22/10/2018 • LIFESTYLE

Με μια λαμπερή βραδιά, η Αθήνα υποδέχθηκε τη Ruby RB1, την πιο απίθανη σοκολατένια ανακάλυψη των τελευταίων 80 χρόνων, από την Callebaut. Chefs, γευσιγνώστες, social media influencers καθώς και επώνυμοι φίλοι του Fresh, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν πρώτοι μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία στην παρουσίαση της Ruby RB1 που πραγματοποιήθηκε στο flagship store του FRESH, στη Λεωφόρο Συγγρού 96.

H ruby RB1 εντυπωσίασε με τη γεύση της τους καλεσμένους.

Στιγμιότυπο από το set up.

Ηλίας Κρασσάς, Βίκυ Καγιά.

Με έμπνευση το χρώμα και τη μοναδική, φρουτώδη γεύση της Ruby RB1, ο executive pastry chef Νεκτάριος Βουρίκης και ο chef του FRESH Μιχάλης Μερζένης σε συνεργασία με τον Krsto Radovic, ambassador chef της Callebaut, ετοίμασαν ένα μενού υψηλής γαστρονομίας, προσφέροντας στους καλεσμένους έντονες γευστικές απολαύσεις. Ιδιαίτεροι συνδυασμοί γεύσεων, εντυπωσιακές γλυκές και αλμυρές δημιουργίες και pairings με ροζέ Σαμπάνια και κόκκινο Μοσχάτο, ήταν μερικές μόνο από τις γευστικές εκπλήξεις που περιλάμβανε η βραδιά. Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να «μυηθούν» στον κόσμο της Ruby RB1 μέσα από το pop-up Μουσείο Σοκολάτας, με εκθέματα από τη διαδρομή του κακάο από τους ιθαγενείς λαούς της Κεντρικής Αμερικής έως σήμερα.

Βίκυ Καγιά, Ηλίας Κρασσάς, Milana Mosurovic, Marketing Manager South East Europe Callebaut, Stojan Kemera, General Manager Callebaut, Andreas Poulopoulos, Gourmet Manager Callebaut.

Ο Mathieu Brunfant, Global Brand Manager της Callebaut, είπε κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Η ruby είναι μια απίθανη ανακάλυψη που θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι ξέρατε για τη σοκολάτα. Η μοναδική και έντονη γεύση της είναι ιδανική για νέους ευφάνταστους γλυκούς και αλμυρούς συνδυασμούς, επιτρέποντας στους σεφ να αναδείξουν τη δημιουργικότητά τους και να προσφέρουν νέα απολαυστικά προϊόντα»

Τόνια Σωτηροπούλου

Το δίδυμο των MI-RO, Γιάννης Ράπτης και Δημήτρης Μαστρόκαλος.

Βασίλης Ζούλιας, Περικλής Κονδυλάτος.

Στέλλα Μέλιγκαν.

Χριστίνα Μπόμπα, Σάκης Τανιμανίδης.

Μαρίνα Βερνίκου, Τάκης Ζαχαράτος.

Μίλτος Καμπουρίδης, Σάκης Τανιμανίδης, Ηλίας Κρασσάς

Λιάνα Βουράκη, Ευφροσύνη Πολυζώη

Άρης Καβατζίκης, Μαίρη Γιατρά, Στέλιος Καφαντάρης.

Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, Έλια Κεντρωτά.

Έλενα Ντάβλα, Θανάσης Χριστόπουλος.

Νίκη Μηταρέα, Μαίρη Αυγερινοπούλου.

Όλγα Καραβερβέρη.

Χάρης Ντάβλας, Αρετή Ντάρμα, Κωνσταντίνος Τζάχας.

Μηνάς Σοκόλης, Απόστολος Βιλδιρίδης.

Σάσα Σταμάτη, Δημήτρης Σκουλός.

Ελένη Κοκαλίδου, Πουκ Αναστασίου.

Ρέα Παπαθανασίου, Ελένη Μπουγιουκλή, Στεφανία Μακροπούλου, Ευφροσύνη Πολυζώη.

It’s good to know: Η Ruby αποτελεί το 4ο είδος σοκολάτας μετά τη μαύρη, τη γάλακτος και τη λευκή. Το λαμπερό χρώμα της και η φρέσκια, γλυκόξινη γεύση της χαρίζουν μια έντονα φρουτώδη αίσθηση σε όσους τη δοκιμάζουν, προσφέροντας παράλληλα μια μοναδική γευστική εμπειρία που μαγεύει τις αισθήσεις. Μια εμπειρία που θα λατρέψουν οι millennials, που επιθυμούν να ισορροπούν το υγιεινό lifestyle με τις έντονες απολαύσεις. Χωρίς προσθήκη γλυκαντικών ή χρωστικών ουσιών η Ruby RB1 είναι το φυσικό αποτέλεσμα προσεκτικής συλλογής και εξειδικευμένης επεξεργασίας των κόκκων Ruby. Ένα ακόμα καταπληκτικό χαρακτηριστικό της Ruby είναι το πόσο ταιριάζει με συστατικά όπως η ροζέ Σαμπάνια, το foie gras, το blue cheese και άλλα αλμυρά στοιχεία. Μετά από 10 χρόνια έρευνας η Callebaut® δημιούργησε την πρώτη σοκολάτα Ruby που ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των artisans της σοκολάτας αλλά και των σεφ, χαρίζοντάς τους ένα νέο πεδίο δημιουργικότητας και ένα νέο τρόπο για να εκφράσουν την μαεστρία και την δεξιοτεχνία τους.

Φωτογραφίες: Studio Panoulis

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons