To Κορνέ στο The Pop Up Project “Thirty Days To Christmas!”

20/11/2017 • GET

Η ιστορία του ΚΟΡΝΕ ξεκινά με την Σοφία και το Στέφανο, σε μια απρόσμενη μα διόλου τυχαία συνάντηση και το ταξίδι ξεκινά με ένα δημιουργικό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής που παρασκευάζει ελληνικά παραδοσιακά γλυκά, χειροποίητα και πάντα φρέσκα, με τα πιο αγνά υλικά.
Πρωτοτυπία του ΚΟΡΝΕ : η απόλυτη γεύση των γλυκών, σαν απο παραμύθι.
Έμβλημα και σήμα κατατεθέν το «Κορνέ» το απαραίτητο και γοητευτικότερο σύνεργο ζαχαροπλαστικής, στην παρασκευή των γλυκών.

Το ΚΟΡΝΕ διαθέτει αγαπημένα υλικά που παίζουν με τον ουρανίσκο μας: αληθινή σοκολάτα, κρέμα σαντιγύ από γάλα αγελάδος, καραμέλα, θυμαρίσιο μέλι, μεσογειακό καρύδι, αμύγδαλα Καβάλας, γαρύφαλλο και κανέλλα.

Αυτό το Σάββατο 25 Νοεμβρίου, θα βρείτε το ΚΟΡΝΕ NOEL Corner στο πολυαναμενόμενο event The Pop Up Project “Thirty Days To Xmas!”, στο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Γουλανδρή, στην Κηφισιά. Εκεί θα έχετε την ευκαιρία να φτιάξετε το δικό σας ΚΟΡΝΕ Noel box, ένα εορταστικό Χmas hamper για να προσφέρετε στους αγαπημένους σας λίγη από τη μαγεία των Χριστουγέννων, με γλυκά καλούδια, all in a box!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons