ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Food & Wine Pairings at Matsuhisa!

Το Matsuhisa Athens μας προσκαλεί στα Food & Wine Pairings του Νοεμβρίου, στον Αστέρα της Βουλιαγμένης!

Λοιπόν, τα νέα: Από την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου και κάθε Πέμπτη για έξι εβδομάδες, μας δίνεται η δυνατότητα να δοκιμάσουμε μαζί με το «Winter Omakase Menu», ένα ξεχωριστό ολοκληρωμένο μενού 6 αγαπημένων signature πιάτων του εστιατορίου, τα κρασιά αγαπημένων μας παραγωγών του ελληνικού αμπελώνα στην ίδια τιμή των 55€.

matsu3
Αυτή την Πέμπτη, το κτήμα Αντωνόπουλου έχει επιλέξει τέσσερα από τα εκλεκτά κρασιά του, μεταξύ των οποίων Άδολη Γης και Άναξ Syrah.

matsu1
Το μενού περιλαμβάνει:

Salmon Sashimi(γλυκιά και καυτερή miso paste, sesame oil, spring onion)
Goma Inaniwa Salad(με ταχίνι, λάδι τρούφας και γλυκό sake)
Matsuhisa Sushi (τόνος, λαυράκι, γλυκιά γαρίδα)
Black Cod Kadaifi (ginger, yuzu miso και καταιφι)
Lamb Hoba (σέλα από αρνί ελληνικό με teriyaki, rosemary, πίκλα wasabi)

matsu2

Πέραν όμως της γευστικής απόλαυσης, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τον ίδιο τον παραγωγό του εκάστοτε κτήματος για να συνομιλήσουμε και να μυηθούμε στα μυστικά του κρασιού.

error: Content is protected !!