Experience: Όταν η Executive Pastry Chef Sarah Barber εμπνέεται από την Molton Brown!

28/03/2017 • LIFESTYLE

Αυτή κι αν ήταν πρόσκληση… Γνωρίζοντας καλύτερα από τον καθένα τι πραγματικά ενθουσιάζει τις lifestyle editors, τις fashion bloggers και τις beauty guru, o οίκος Molton Brown, με αφορμή το launching της συλλογής Gourmand Collections, μας προσκάλεσε στην “Μ. Βρετανία” για ένα ανεπανάληπτο απόγευμα ανάμεσα στα δελεαστικά αρώματα της νέας συλλεκτικής Συλλογής, στην οποία ξεναγηθήκαμε “γλυκά” από τις εμπνεύσεις της διάσημης Executive Pastry Chef, Sarah Barber!
Εμπνευσμένη από την επιτυχία της απολαυστικά δελεαστικής συλλογής Delicious Rhubarb & Rose Collection, οι νέες συλλογές Gourmand Collections παρουσιάζουν ένα δελεαστικό τρίο από ‘‘οσφρητικά γλυκά’’. Ξεχωριστά, γοητευτικά αρώματα έχουν δημιουργηθεί με τα καλύτερα εποχιακά συστατικά που προέρχονται από την αγγλική εξοχή, υμνώντας τη Βρετανική κληρονομιά της μάρκας.


Για να γιορτάσει το λανσάρισμα των συλλογών λοιπόν, ο οίκος Molton Brown συνεργάστηκε στενά με τη διάσημη Executive Pastry Chef Sarah Barber, η οποία δημιούργησε τρεις αποκλειστικές γλυκές δημιουργίες, εμπνευσμένες από τα χαρακτηριστικά αρώματα. Τρία εξαιρετικά γλυκά που συμμετέχουν στη διαφημιστική καμπάνια, προβάλλοντας την προσοχή στη λεπτομέρεια, και τη δεξιοτεχνία που εμπεριέχεται τόσο στην τέχνη του αρώματος όσο και στη ζαχαροπλαστική.

Hello!!!! Η χαρά της Instagrammer!!!!!
Follow me…

 

«Το Rhubarb ξετυλίγεται με πικρές πρώτες νότες καθώς τα δροσερά φρούτα αναμειγνύονται με μία νότα από κίτρο.
Αυτά έρχονται σε αντίθεση με τη γλυκύτητα της ζαχαρένιας τάρτας στη βάση, καθώς απαλό
εκχύλισμα τριαντάφυλλου και βανίλιας δίνουν ζωή στη γεύση βουτύρου που κυριαρχεί στη ζύμη της τάρτας.»
Vanessa Prudent, Master Αρωματοποιός

«Αυτό είναι ένα πλούσιο άρωμα πούδρας που ανοίγει με φρέσκα φύλλα βιολέτας και ζουμερές νότες φρέζιας. Η βιολέτα τονίζεται στην καρδιά από ένα πολυτελές μπουκέτο ίριδας και τριαντάφυλλων που καταλήγουν σε μία αισθησιακή βάση με ηγέτη τη βανίλια σε μία αγκαλιά από φασόλια Tonka και Musk.» Christian Plesch, Master Αρωματοποιός

Εκλαίρ με γλασαρισμένη κρέμα βανίλιας και βιολέτας. Φλιτζάνια τσαγιού από πορσελάνη, έτοιμα για την πρώτη διακριτική γουλιά. Ένα ψάθινο καλάθι γεμάτο από ευφάνταστες λιχουδιές. Η φινέτσα ενός διασκεδαστικού πικ-νικ στον κήπο.
Φανταστικό. Νοσταλγικό. Ονειρικό…

Μία πορφυρή καλοκαιρινή τάρτα. Φρεσκοκομμένα τριαντάφυλλα. Μπολ γεμάτα ζάχαρη και μπαχαρικά. Περιποιηθείτε τα χέρια σας με μία συνταγή τάρτας Rhubarb με μια νότα κίτρου.
Ζωηρό. Δροσερό. Προκλητικό.

Ένα περιβόλι γεμάτο αχλαδιές, ώριμες, γεμάτες ζουμερά φρούτα. Διάσπαρτα άγρια λουλούδια χορεύουν στο γρασίδι. Το γοητευτικό βουητό της μέλισσας. Λιώνουν όλα με τη ζεστασιά σε ένα ηλιόλουστο Αγγλικό λιβάδι.
Απολαυστικό. Χυμώδες. Ευχάριστο.

Όπως το event που οργάνωσε η Molton Brown για εμάς…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons