To eat is a necessity but to eat intelligently is an Art : Το The Shy Horse κάλπασε προς Κηφισιά!

ΑΝΝΑ ΑΧΕΙΛΕΟΥΔΗ ΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΑΚΗ ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ ΕΛΕΝΑ ΤΖΕΤΖΑ

04/07/2016 • LIFESTYLE

Φίλοι του «ντροπαλού αλόγου» έδωσαν το παρών σε μία βραδιά όπου πρωταγωνιστές ήταν η γεύση και η υψηλή αισθητική. Στον κήπο του πανέμορφου νεοκλασικού του 19ου αιώνα στην Κηφισιά, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις μοναδικές γευστικές προτάσεις του ταλαντούχου Executive Chef, Στέφανου Κολυμάδη.

Follow me...

Follow me…

ho6

ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΟΥ SHY HORSE, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΟΣ ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ ΚΑΡΕΡ ΚΥΡΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣΙΝΑΣ

ΟΙ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΤΟΥ SHY HORSE, ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΣΟΣ, ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ ΚΑΡΕΡ, ΚΥΡΟΣ ΜΕΛΑΣ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΑΣΙΝΑΣ

Ο βραβευμένος με 6 Χρυσούς Σκούφους Executive Chef και η ομάδα του παρουσίασαν πιάτα που συνδυάζουν την κλασική αύρα της Μεσογείου με τις τάσεις της σύγχρονης γαστρονομίας. Λίγους μήνες μετά τα εγκαίνια του The Shy Horse Spetses, το αγαπημένο εστιατόριο «καλπάζει» σε έναν ακόμη προορισμό, την Κηφισιά. Το bar restaurant The Shy Horse North ανοίγει τις πόρτες του στο χώρο που στέγαζε επί χρόνια το εστιατόριο «Γεύσεις με Ονομασία Προέλευσης», με σκοπό να συνεχίσει το ταξίδι των γευστικών απολαύσεων που ξεκίνησε στο Κολωνάκι.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΧΕΙΛΕΟΥΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΤΣΑΣ ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ ΚΑΡΕΡ ΠΕΤΡΟΣ ΣΕΛΕΚΟΣ ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΧΕΙΛΕΟΥΔΗΣ, ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΝΑΤΣΑΣ, ΕΔΟΥΑΡΔΟΣ ΚΑΡΕΡ, ΠΕΤΡΟΣ ΣΕΛΕΚΟΣ, ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΦΑΙΗ ΛΕΟΥΣΗ ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΦΑΙΗ ΛΕΟΥΣΗ, ΠΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΡΑΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΡΑΝΑ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ

ΘΑΝΗ ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΘΑΝΗ ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΖΕΤΖΑΣ ΕΛΕΝΑ ΤΖΕΤΖΑ

TA ΖΕΥΓΗ  ΛΟΡΕΝΤΖΟΥ & ΤΖΕΤΖΑ

ΑΝΝΑ ΑΧΕΙΛΕΟΥΔΗ ΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΤΣΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΑΚΗ ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ ΕΛΕΝΑ ΤΖΕΤΖΑ

ΑΝΝΑ ΑΧΕΙΛΕΟΥΔΗ, ΡΟΥΛΑ ΛΙΝΑΤΣΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΠΡΟΚΑΚΗ, ΝΤΕΠΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ, ΕΛΕΝΑ ΤΖΕΤΖΑ

Με motto «To eat is a necessity but to eat intelligently is an Art», το The Shy Horse North συνεχίζει να αναδεικνύει την ελληνική γαστρονομία, βασισμένο σε τέσσερις αξίες: Απόλαυση, Γεύση, Περιβάλλον και Εξυπηρέτηση. Ο συνδυασμός του καλού φαγητού και των ανθρώπων του, αποτελούν τον πυρήνα της φιλοσοφίας του εστιατορίου που αναμένεται να γίνει το επόμενο talk of the town στα Βόρεια Προάστια και όχι μόνο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons