Δείπνο υψηλών προδιαγραφών στο Beefbar on the Coast στη Μύκονο!

03/08/2018 • LIFESTYLE

Οι καλεσμένοι του Riccardo Giraudi, ιδιοκτήτη των εστιατορίων Beefbar, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία δίπλα στη θάλασσα.
Οι πιστοί φίλοι του αγαπημένου εστιατορίου της Μυκόνου, απόλαυσαν ένα μενού πλούσιο σε γευστικές εκπλήξεις. Πιάτα με βάση τις ελληνικές – μεσογειακές γεύσεις, σε συνδιασμό με τις καλύτερες κοπές βόειου κρέατος, που μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο και εξεζητημένες πρώτες ύλες όπως το Ιαπωνικό βόειο Kobe. Παράλληλα το ενημερωμένο bar, η πλήρης ανανεωμένη λίστα κρασιών και τα signature cocktails εξασφάλισαν στους καλεσμένους μια εξαιρετική εμπειρία casual dining.

Θεοδώσης Κακούτης, Riccardo Giraudi

Ράνα Ζέιν, Ελσα Αναστασιάδη

Ελσα Πατσαδέλη, Κατερίνα Κατραμοπούλου

Κριστιάνα Παπαιωάννου, Κωνσταντίνος Κουκάς

Ντέλα Ρούνικ, Αλέξιος Κομνηνός

Ράνα Ζέιν, Μαρίνα Βερνίκου

Αχιλλέας Ιωακειμίδης, Βιολέττα Λάππα

Ιουλία Τσέτη, Αλεξάνδρα Πάλλη

Κάρστεν Στεχρ, Μίλτος Καμπουρίδης

Riccardo Giraudi, Δημήτρης Μαυρομάτης

Μαργαρώνης Γιώργος, Γιώργος Αργυρόπουλος, Φαίη Βαλλίδη

Χρυσούλα Κέρος, Ζελιάνα Φράγκου

Μαρίνα Βερνίκου, Κάρλα Αθανασόπουλος, Ελσα Αναστασιάδη

Αλέξανδρος Καίρης, Ευγενία Χανδρή

Γιώργος Ντάβλας, Αγγελος Κουρτσόπουλος

Θεοδώσης Κακούτης, Δήμητρα Δήμα

Ο Εxecutive Chef του Beefbar Ντίνος Φωτεινάκης

Costis, Eλισάβετ Βαγενά, Ντέλα Ρούνικ

Μαρίνα Βερνίκου, Ειρήνη Μούκα

Η Νατάσα Θεοδωρίδου με την κόρη της

Καλλίας Κωνσταντίνος, Τόνια Ανδρόνικου

Φίλιππος Δαμάσκος-Χανδρής, Μάνος Βροτζάκης, Ιωάννης Γραμματικόπουλος, Νικόλας Μακαρέζος

It’s good to know: Το πρώτο Beefbar δημιουργήθηκε από τον Riccardo Giraudi στο Μόνακο το 2005 και η φιλοσοφία του βασίστηκε στην καινοτόμο ιδέα ενός εστιατορίου στο οποίο προσφέρονται οι καλύτερες κοπές βοδινού κρέατος που προέρχονται από όλο τον κόσμο και μαγειρεύονται με τον πιο μοναδικό τρόπο. To 2014 μάλιστα o Giraudi έγινε ο πρώτος και μεγαλύτερος εισαγωγέας πιστοποιημένου Ιαπωνικού Kobe στην Ευρώπη (το φημισμένο Kobe είναι Ιαπωνικό βόειο κρέας, το οποίο πρέπει να πληρεί πολύ συγκεκριμένες αυστηρές προδιαγραφές προκειμένου να λάβει την πιστοποίηση του αυτοκράτορα). Μέσα σε λίγα μόνο χρόνια το Beefbar στο Μονακό, μετατράπηκε σε θρυλικό εστιατόριο ενώ Beefbar έχουν ανοίξει στο Μεξικό, στη Βουδαπέστη, στο Ντουμπάι, στις Κάννες και στο Χονγκ-Κόνγκ το οποίο μάλιστα τιμήθηκε και με ένα αστέρι Michelin το 2017.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons