Croque Madame…

27/10/2013 • MAKE

Συμβαίνει τώρα στο σπίτι μας…Πατέρας και κόρη τα ζήτησαν με το που ξύπνησαν. “Croque Madame!!!” Piece of cake, μέχρι να αγοράσει ο Νικόλας τις εφημερίδες, ήταν έτοιμα…

b0e4158151b2d60a2770af11fa23a874

Φέτες ζαμπόν βραστό
Ψωμί. Εγώ προτιμώ φρέσκο, μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε και ψωμί του τοστ
Κίτρινο τυρί της αρέσκειας σας ή τριμμένη γραβιέρα
2 αυγά, βιολογικά
Λίγο βούτυρο
Λίγο ελαιόλαδο
Αλάτι & φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Βάζω λίγο βούτυρο στις φέτες ψωμιού.
Πάνω σε δύο από αυτές προσθέτω από μια φέτα ζαμπόν και προσθέτω το τυρί ή πασπαλίζω με λίγη τριμμένη γραβιέρα.
Σκεπάζω με τις άλλες δύο φέτες ψωμιού και ψήνω τα τοστ για 15 λεπτά στους 160 βαθμούς στις αντιστάσεις.
Τηγανίζω τα αυγά «μάτια» σε λίγο ελαιόλαδο και προσθέτω αλάτι και φρέσκο πιπέρι.
Μόλις βγάλω τα τοστ από το φούρνο, βάζω πάνω τους τα τηγανισμένα αυγά και σερβίρω αμέσως.

Καλημέρα!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons