Η χαρά της blogger: Amazing …insta moments με την Aura Botanica της Kérastase!
Κακά τα ψέματα, από Press Events άλλο τίποτα. Κέφι, ώρα και κουράγια να έχεις να πηγαίνεις από Press Event σε Press Event, με τους νέους συναδέλφους να μην χάνουν κανένα, εμάς τους λίγο πιο παλιούς να μπορούμε να οσφριζόμαστε όσα αξίζουν από όλα του συρμού σαν άλλα έμπειρα καθαρόαιμα κυνηγητικά.
Λογικό λοιπόν, όταν έφτασε στο mail μου η πρόσκληση από την Kérastase για το Press Event που θα έκανε με αφορμή την παρουσίαση της σειράς Aura Botanica στο School of Gastronomy, να ψαρώσω χοντρά.
“Η Kérastase σας προσκαλεί σε μία απολαυστική εμπειρία που θα σαγηνεύσει και τις πέντε αισθήσεις σας! Ετοιμαστείτε να δημιουργήσουμε προσωποποιημένα εδέσματα με τη δύναμη της φύσης και υπό την καθοδήγηση καταξιωμένου διεθνούς σεφ Jean Louis Capsalas!”. Ε, είναι να μην ψαρώσω?
Follow me…
Φτιάχνουμε Σούσι με ριζόγαλο αρωματισμένο με φρέσκια βανίλια & διάφορα φρούτα…
…Καθώς και Ριζότο με λαχανικά, sauce λεμόνι και ρόκα, όπου η συνταγή του είναι απλή αλλά εξαιρετική:
Χρειαζόμαστε: 150 γρ ρύζι αρβόριο, 1 καρότο κομμένο & βρασμένο σε κύβους, 2 κολοκύθια βρασμένα & κομμένα σε κύβους, 4 μανιτάρια βρασμένα & κομμένα σε κύβους, ½ κρεμμύδι ψιλοκομμένο, 1 σκελίδα σκόρδο, ½ lt ζωμό λαχανικών, 20 γρ ρόκα, 60 γρ τυρί παρμεζάνα, Λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι.
1)Σοτάρουμε το ρύζι με λίγο ελαιόλαδο
2)Κατόπιν το σκόρδο, το κρεμμύδι και τα λαχανικά τα ρίχνουμε σιγά-σιγά
3) Τέλος ρίχνουμε το ζωμό σιγά-σιγά και ανακατεύουμε συνέχεια μέχρι να φουσκώσει το ρύζι
4) Ρίχνουμε τέλος την παρμεζάνα, την ρόκα, αλάτι και πιπέρι
Thank you Kérastase!!!