Celebration Box: Τι θα προσφέρουμε στους καλεσμένους μας Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά;

11/12/2013 • MAKE

Οι οικοδέσποινες προετοιμάζονται, οι λίστες των καλεσμένων είναι έτοιμες από καιρό, οι ημερομηνίες 24/12 & 31/12 έκλεισαν στις ατζέντες μας. Πάμε για άλλες…

Καλεσμένοι ή οικοδεσπότες στα δύο μεγάλα Revellion των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, μην μου πείτε πως δεν σας απασχολεί το menu…Μας απασχολεί και τίποτα άλλο αυτές τις μέρες;

3ba8b39b50247dde2e0fe2375e754498

Τα πάντα πρέπει να είναι ξεχωριστά, από την επιλογή του menu έως τις ίδιες τις γεύσεις…
Και αν μας έρθει και κάπως οικονομικά, ακόμα καλύτερα! Και επειδή μόλις σήμερα έφτασε στο mail μου η πρόταση της Άρια Γεύσεων, είπα να την μοιραστώ μαζί σας, μήπως και πάρετε καμία ιδέα…

Προσωπικά, τόσο τα δύο menu που προτείνει όσο οι τιμές τους, μου φαίνονται σαν δώρα από τον Santa Clause… Προσπαθήστε εσείς να προετοιμάσετε δείπνο Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς για 15 άτομα, με 300 ευρώ και 400 ευρώ αντίστοιχα, και μοιραστείτε τότε και το δικό σας μυστικό μαζί μου…

91bd73500a14631c654709493889558b

Menu 15 ατόμων, για το Revellion των Χριστουγέννων…

Plateau με ποικιλία από καναπέ σολομό καπνιστό με horseradish, tomato cherry με boconccini, μοτσαρέλα και pesto, mousse αυγοτάραχο πάνω σε φρυγανισμένο brioche, και cream cheese με πιπέρι Καραϊβικής και πέρλες ροδιού…

Τάρτα Quich Lorraine

Παραδοσιακή γαλοπούλα με γέμιση από κάστανα, κουκουνάρια και σταφίδες, με ροδοψημένες πατάτες και cranberry sauce,
ή
Navarin με μοσχαράκι γάλακτος και λαχανικά του χειμώνα
Μπούτι από γουρουνάκι γάλακτος ψημένο με πορτοκάλι, και πουρέ μήλου και σταφίδες
Σαλάτα Noel με ρόδι και λαχανικά & φρούτα του δάσους
Κορμός Χριστουγεννιάτικος με bavaroise & mousse σοκολάτας

Menu 15 ατόμων για το Revellion της Πρωτοχρονιάς…

351ad125136de9258265597f90503111

Plateau με ποικιλία από καναπέ brick πάνω σε blinis με sour cream, twist με προσούτο Πάρμας, Cheviche λαβράκι σε καρδιά endive, φρυγανισμένο brioche με αχλάδι ποσέ, gorgonzola dolce, καρύδι και φύλλο celery…

00a1d106fdfb05d7b25527db8b8f0fe4Baluchon καπνιστού σολομού με σελινόριζα και mousse αυγοτάραχο. Συνοδεύεται από μπουκέτο σαλατικών και κορυφές σπαραγγιών.
Chateaubriand με sauce Bernaise & Perigourdine, συνοδεύεται από πατάτες ριζολέ και manget out
Αγριογούρουνο με κάστανα και δαμάσκηνα
Τραγανά φύλλα σαλάτας με gorgonzola, καρύδια και σάλτσα εσπεριδοειδών.
Charlotte με κάστανα glace και σάλτσα πικρής σοκολάτας.
Βασιλόπιτα…

Μμμμμ….Μύρισε γιορτές!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Show Buttons
Hide Buttons