ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Του Αγίου Νικολάου ανήμερα, στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης για θαλασσινά στον Κρητικό, με καλούς καλούς φίλους!

Όσο επιτυχημένο κι αν ήταν το διήμερο bazaar για την “Στοργή” στην Θεσσαλονίκη, όχι, δεν παραμείναμε καθ’ όλη την εκεί παραμονή μας στο Ballroom του “Hyatt”! Και τα καινούργια στέκια ανακαλύψαμε, και “σκονάκια” στις τσάντες μας είχαμε για το “που πρέπει οπωσδήποτε να πάμε να φάμε”, και στο “Canteen” πήγαμε με τον Πάρη και την Σια, και είχα και την αγαπημένη μου βέρα Θεσσαλονικιά, Άντρια Παπαδοπούλου να μου στέλνει τα δικά της “γλυκά” μηνυματάκια του τύπου: “Ό,τι με βουβαλίσιο γάλα και συρωπιαστά θα τα βρεις στον Ζατζή. Πουράκια και σοκολατένια από τον Χατζηφωτίου. Βουτήματα από τον Μουρούζη, τσουρέκια από Τερκενλή, τρίγωνα Πανοράματος από Ελενίδη. Α, στου Μουρούζη θα βρεις πολλά υπέροχα με στέβια, ακόμα και τσουρέκι!”

Happy Name Day hubby!!!!

Happy Name Day hubby!!!!

Εννοείται, πως την ημέρα της γιορτής του hubby, θα πηγαίναμε στον “Κρητικό”, στο Πανόραμα! Ίσως το καλύτερο sea food σε μία πόλη με συγκλονιστικό sea food….Μία άκρως χειμωνιάτικη ημέρα, σχεδόν σκοτεινή από το ασταμάτητο ψιλοβρόχι, που όμως υπό τον εορταστικό και υπέρ-κομψο φωτισμό του Κρητικού, η μέρα εξελίχθηκε σε μαγική….Στις 2 το μεσημέρι πήγαμε, στις 6.30′ το απόγευμα φύγαμε, και αυτό από ευγένεια μιας και έπρεπε να ετοιμάσουν του εστιατόριο για το βράδυ. Λίγη έλλειψη αγωγής να είχαμε, ακόμα εκεί θα ήμασταν….

Με την Αλεξάνδρα Κτσαϊτη και την Χριστίνα Τζελέπογλου

Με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτη και την Χριστίνα Τζελέπογλου

Η Αλεξάνδρα με την Ιφιγένεια Κουτσουβέλη της Axel! Η Ιφιγένεια είναι η ψυχή και εμπνεύστρια της Axel, η οποία πραγματοποίησε και το super show του brand το προηγούμενο βράδυ, με super guest την Ελένη Μενεγάκη, το κεντρικό πρόσωπο του Οίκου. Το show ήταν φυσικά το απόλυτο talk of the town, ενώ τα μεθεόρτια γιορτάστηκαν επίσης στον "Κρητικό"

Η Αλεξάνδρα με την Ιφιγένεια Κουτσουβέλη της Axel! Η Ιφιγένεια είναι η ψυχή και εμπνεύστρια της Axel, η οποία πραγματοποίησε και το super show του brand το προηγούμενο βράδυ, με super guest την Ελένη Μενεγάκη, το κεντρικό πρόσωπο του Οίκου. Το show ήταν φυσικά το απόλυτο talk of the town, ενώ τα μεθεόρτια γιορτάστηκαν επίσης στον “Κρητικό”

Λάκης  Γαβαλάς

Λάκης Γαβαλάς

Ο Αλ Γκίγκα και το πουλί...

Ο Al Giga και το πουλί…

In love with Thessaloniki: Αλ Γκίγκα, Άρης Καβατζίκης, Φαίη Μπέη

In love with Thessaloniki: Al Giga, Άρης Καβατζίκης, Φαίη Μπέη

Al Giga, Δώρα Παλιοσελίτη, Αλέξανδρος Κοτσιόπουλος, Χριστίνα Τζελέπογλου, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη

Al Giga, Δώρα Παλιοσελίτη, Αλέξανδρος Κοτσιόπουλος, Χριστίνα Τζελέπογλου, Ιφιγένεια Κουτσουβέλη

name16

To καλύτερο sea food σε μία πόλη γεμάτη υπέροχες γεύσεις...

To καλύτερο sea food σε μία πόλη γεμάτη υπέροχες γεύσεις…

name7name8name10

Happy Name Day!!!!

Happy Name Day!!!!

name13namw12

Ήδη μου λείπει η Θεσσαλονίκη…

error: Content is protected !!