ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πριν λίγο, στο Tatoi Club….

Μόλις επέστρεψα από το Tatoi Club. Εκεί, όπου η Μαριάννα Γουλανδρή, η κόρη της Χριστιάννας Γουλανδρή, και εγγονή της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, έδειξε σε επίσημη πρώτη τη collection των μαγιό Marianna G. μπροστά στο ενθουσιασμένο Αθηναϊκό κοινό, μπροστά στις εκλεκτές της καλεσμένες.

Ο Χάρης Ντάβλας που οργάνωσε εξολοκλήρου τη σημερινή εκδήλωση με την πανέμορφη Μαριάννα Γουλανδρή

Ο Χάρης Ντάβλας που οργάνωσε εξολοκλήρου τη σημερινή εκδήλωση με την πανέμορφη Μαριάννα Γουλανδρή

Η μέρα είναι καλοκαιρινή, και η διαδρομή προς τη Βαρυμπόμπη και το Κτήμα Μυτιληναίου που έγινε Tatoi Club, ειδυλλιακή.
Τα στρέμματα που αγκαλιάζουν το Κλαμπ υποστηρίζουν απόλυτα την φιλοσοφία του “ευ ζην”, που τη νιώθεις με το διασχίζεις την πύλη του κιόλας.

ENTRANCE
Μόλις λίγο καιρό σε λειτουργία, κι όμως, ο θρύλος που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα του έχει ξεπεράσει κάθε άλλο talk of the town. “Ισχύει πως η ετήσια συνδρομή κάθε μέλους είναι 10.000 ευρώ;”, “Άκουσα πως τα μέλη δεν μπορούν να συνοδεύουν πάνω από δύο φορές τον ίδιο καλεσμένο!”, “Μα, είναι δυνατόν να πρέπει να κάνεις μέλος και την νταντά, για να της επιτραπεί η είσοδος;” , “Καλά, με τόσα χρήματα δεν στέλνω καλύτερα το παιδί μου κάθε καλοκαίρι στην καλύτερη Ακαδημία Τένις της Ευρώπης;” , “Ό,τι και να λέγεται, τέτοιο Κλαμπ δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα!” είναι μερικές μόνο από τις φήμες που άκουγα τον τελευταίο καιρό…

TATOI CLUB
imagesΝαι, από όσο μπορώ να γνωρίζω,τέτοιο Κλαμπ δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα. Οι χώροι και οι εκτάσεις, είναι όντως εντυπωσιακοί. Πέραν των 20 γηπέδων tennis, το Club προσφέρει ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο καθώς και μία επιλογή αερόβιων και ολιστικών προγραμμάτων, ενώ ο χώρος Φυσικοθεραπείας συμπληρώνει την ολοκληρωμένη προσέγγιση εκγύμνασης παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Το φυσικό περιβάλλον ενισχύει την αίσθηση ηρεμίας και άνεσης η οποία είναι έκδηλη σε όλους τους χώρους του Club. Αφήνω πίσω μου τα είκοσι (!) γήπεδα τένις , άλλα υπαίθρια ,άλλα στεγασμένα, άλλα χωμάτινα, άλλα τύπου Decoturf, καθώς και τα τρία mini γήπεδα για παιδιά, και παρατηρώ κάποια μέλη να κάνουν ποδήλατο, άλλα μαθήματα κηπουρικής, περίπατο σε ειδικά διαμορφωμένα μονοπάτια…Ξέρω, πως στους εσωτερικούς του χώρους γίνονται μαθήματα υψηλής μαγειρικής, υπάρχει ένας από τους καλύτερους παιδότοπους που μπορεί να οινειρευτεί ένα παιδί, και φυσικά, το εστιατόριο ΡΟΚΑ, που φημίζεται για την Μεσογειακή του Κουζίνα. Ξενώνες, Beauty Bars, Games Room , Αίθουσα συναντήσεων και μελέτης καθώς και Αίθουσα Προβολών και Σεμιναρίων, είναι μερικά μόνο από τα facilities για τα εκλεκτά του μέλη.

GRASS

Το προσωπικό του Κλαμπ, με ενημερώνει και με οδηγεί προς το τραπέζι μου, στον χώρο της πισίνας δίπλα στην πασαρέλα που έχει στηθεί ειδικά για την μεγάλη ημέρα της Μαριάννας. “Σήμερα είναι η μέρα της εγγονής Μαριάννας” όπως λέει χαλαρός και χαμογελαστός ο Σάκης Ρουβάς δίπλα μου.

Δύο αγαπημένοι φίλοι μου, ο Χάρης Τσιμόγιαννης και η Σοφία Κούστα με υπέροχο cocktail dress Isabel Marad

Δύο αγαπημένοι φίλοι μου, ο Χάρης Τσιμόγιαννης και η Σοφία Κούστα με υπέροχο cocktail dress Isabel Marant

"Η Haute Couture δεν έχει γνωρίσει ακόμη κρίση" μου επιβεβαιώνει ο Χάρης...

“Η Haute Couture δεν έχει γνωρίσει ακόμη κρίση” μου επιβεβαιώνει ο Χάρης…

Τα πάντα , είναι στημένα στην εντέλεια, μας σερβίρουν δροσερά κοκτέιλ σαμπάνιας και finger food όσο η Βίκυ Καγιά φορώντας μία υπέροχη δημιουργία της Marianna G. ετοιμάζεται για προλογίσει την επίδειξη.

Βίκυ Καγιά

Βίκυ Καγιά

 

BROSURE

SUNBLOCK

CHANEL

Ιωάννα Μουτσίδη, Γιώργος Ντάβλας

Ιωάννα Μουτσίδη, Γιώργος Ντάβλας

 

Την επίδειξη ανοίγει η Δούκισσα Νομικού και ένα ένα τα μοντέλα εμφανίζονται με τα κομψά μαγιό που φέρουν ολόχρυση υπογραφή.

Η Δούκισσα Νομικού ανοίγει την επίδειξη

Η Δούκισσα Νομικού ανοίγει την επίδειξη

 

MODEL

MODEL III

Πίνοντας μία γουλιά από το κοκτέιλ μου, η ματιά μου πιάνει την Μαριάννα Γουλανδρή, πανέμορφη και ίσως λίγο αγχωμένη, να στέκεται σε μία γωνία του backstage μαζί με τον Χάρη Ντάβλα, ο οποίος οργάνωσε εξολοκλήρου τη σημερινή εκδήλωση. Σηκώνομαι να πάω να την χαιρετήσω και να της ευχηθώ, να πάνε όλα καλά. Είναι σεμνή, γλυκομίλητη και ντροπαλή. Όπως όλοι όσοι δημιουργούν.

MENU
Όλα πάνε περίφημα, η επίδειξη κλείνει με ασταμάτητα χειροκροτήματα, ενώ ακολουθεί το φιλανθρωπικό lunch -για τους σκοπούς της “Ελπίδας”, το οποίο περιλαμβάνει New Style Sashimi Σολομού , Φιλέτο Λαυράκι πωσέ με βασιλικό, και βελούδινο παγωτό με τραγανά κομμάτια μαρέγκα και κρυμμένη καρδιά από sauce βατόμουρο…
Φεύγοντας, βλέπω και άλλες φίλες, και άλλες γνωστές, είναι όλες πανέμορφες και σε απόλυτα καλοκαιρινό mood. Συνεχίζεται, με τις κομψές εμφανίσεις που ξεχώρισα…

error: Content is protected !!