ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Πλέον με τις φίλες μου μιλάμε μέσω Skype…

…Και whats App. Δεν είχα ούτε το ένα ούτε το άλλο μέχρι πρόσφατα. Ποιος να μου το ‘λεγε; Λοιπόν ναι, πλέον με τις φίλες μου μιλάμε μέσω Skype. Γιατί οι περισσότερες έφυγαν για το εξωτερικό. Για μόνιμα. Ή για όσο πρέπει…Μέσα σε έναν χρόνο…Στην αρχή ήταν η Ριάννα. Βερολίνο…Μετά η Όλγα. Ντουμπάι… Ακολούθησε η Λένα. Ουάσινγκτον… Και η Κατερίνα. Λονδίνο…Και τώρα η Χριστίνα. Σήμερα κλείνει μία εβδομάδα στο Ντουμπάι και τα νέα μας πηγαινοέρχονται μέσω μηνυμάτων από το whats app, με χαριτωμένες γκριμάτσες μέσω skype, μέσω φωτογραφιών από το mail…

I love you guys…Και μου λείπετε όλοι…

267372_10150260832894580_6547067_n

 

Τα νέα της Χριστίνας…

Σχεδόν κάθε πρωι έχει ομίχλη, αλλά μπορώ να σου πω πως είναι κάπως μαγική, ρομαντική...

Σχεδόν κάθε πρωι έχει ομίχλη, αλλά μπορώ να σου πω πως είναι κάπως μαγική, ρομαντική…

Το Dubai mall ειναι το μεγαλύτερο Mall που εχει εδω ΤΕΡΑΣΤΙΟ! H φωτογραφία είναι έξω από το mall που έχει εστιατόρια και καφέ..Το απόγευμα ξεκινάει το show με το συντριβάνι που τα νερά παίζουν ανάλογα με τη μουσική, παρα πολυ ωραιο θέαμα. Την εχουν πάρει την ιδέα από το Las Vegas..

Το Dubai mall ειναι το μεγαλύτερο Mall που εχει εδω ΤΕΡΑΣΤΙΟ! H φωτογραφία είναι έξω από το mall που έχει εστιατόρια και καφέ..
Το απόγευμα ξεκινάει το show με το συντριβάνι που τα νερά παίζουν ανάλογα με τη μουσική, παρα πολυ ωραιο θέαμα. Την εχουν πάρει την ιδέα από το Las Vegas..

No comments....hahahaha!!!

No comments….hahahaha!!!

"Ήρθαμε

 

Ο παράδεισος της Ελμίνας! Δείξε της την φωτογραφία...

Ο παράδεισος της Ελμίνας! Δείξε της την φωτογραφία…

Δίπλα στο σπίτι είναι αυτό το παραδεισένιο ξενοδοχείο. Η αρχιτεκτονική του ειναι σαν παλιό τουρκικό παλάτι. Εδώ πίνω τον καφέ μου κάθε μέρα κ μπαίνω στο ιντερνετ μέχρι να μας βάλουν στο σπίτι.Σε αυτό το ξενοδοχείο θα ανοίξει και το Supper Club...

Zabeel Saray Hotel. Δίπλα στο σπίτι είναι αυτό το παραδεισένιο ξενοδοχείο. Η αρχιτεκτονική του ειναι σαν παλιό τουρκικό παλάτι. Εδώ πίνω τον καφέ μου κάθε μέρα κ μπαίνω στο ιντερνετ μέχρι να μας βάλουν στο σπίτι.
Σε αυτό το ξενοδοχείο θα ανοίξει και το Supper Club…

 

H.H. Sheikh Mohammed image on a piece of canvas using 1,176 Nespresso Capsules...

H.H. Sheikh Mohammed image on a piece of canvas using 1,176 Nespresso Capsules…

Αρχίσαμε κιόλας τα events....
Αρχίσαμε κιόλας τα events….

 

error: Content is protected !!