ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Οι “Σταχτοπούτες” των Oscar και τα 73 καρατίων διαμάντια για την πλάτη της Jennifer Lawrence που θα μείνει στην ιστορία του Red Carpet

85th Annual Academy Awards - Press RoomΚαι μιας και αναφερθήκαμε στα “θεϊκά” κοσμήματα της λαμπερής βραδιάς των Oscar , αποκλείεται να μην αναφερθούμε σε αυτά που προτίμησαν οι περισσότεροι νικητές της 85ης Τελετής, και οι πιο καλοντυμένες stars , τα Chopard . Ως γνωστό ο συγκεκριμένος Οίκος είναι και ο πιο πιστός χορηγός των μεγαλύτερων εκδηλώσεων της show biz , ενώ η Caroline Sheufele φροντίζει να προμηθεύει τα “γκανιάν” των διοργανώσεων -ναι, ξέρει να τα μυρίζεται καλύτερα και από την Επιτροπή της Ακαδημίας-, με τα πιο extraordinaire διαμάντια της. Καλά, μην μασάτε, και εγώ έχω υπάρξει καλεσμένη της Caroline Sheufele στο Φεστιβάλ των Καννών -όχι μία ούτε δύο φορές- και έχω φορέσει κάποια συγκλονιστικά κοσμήματα του Οίκου για να παραβρεθώ στο κόκκινο χαλί και σε μερικά από τα πιο prive πάρτι των ημερών, αλλά το “παραμύθι” της Σταχτοπούτας κρατάει όσο και το πάρτι. Αμέσως μετά και πριν εξαφανιστεί το γυάλινο γοβάκι σου, τα επιστρέφεις στους security του Οίκου και τα κλάματα απαγορεύονται τη στιγμή της παράδοσης, ok?

Η νικήτρια του Όσκαρ Καλύτερης Ηθοποιού σε Πρωταγωνιστικό Ρόλο Jennifer Lawrence λοιπόν, ξεχώρισε στο κόκκινο χαλί πιο πολύ με τα 12 καρατίων rose-cut pear shaped σκουλαρίκια της, παρά με το …so predictable φόρεμα που επέλεξε. Πάντως, η χθεσινή της εμφάνιση θα μείνει στην ιστορία του Red Carpet για το μακρύ κολιέ που κατέβαινε πίσω στην πλάτη, σε λευκό χρυσό με διαμαντένιες χάντρες 73 καρατιών και μπριγιάν-που και αυτή η επιλογή κόβω το ένα μου χέρι πως ήταν έμπνευση της Caroline, παρά του προσωπικού στιλίστα της σταρ.

85th Annual Academy Awards - Arrivals
Η Κινέζα ηθοποιός Fan Bing Bing επέλεξε να φορέσει μπρασελέ σε λευκό και ροζ χρυσό με με ίδιου χρώματος ζαφείρια 282 καρατίων (!!!)

85th Annual Academy Awards - Executive Arrivals
Η Jane Fonda που παρουσίασε βραβείο έλαμψε στο κόκκινο χαλί με σκουλαρίκια chandelier με κίτρινα διαμάντια και διαμαντένιο δακτυλίδι με διαμάντι κοπής σμαραγδιού (!!!) σε brilliant-cut pave λευκό διαμάντι 6 καρατίων και κίτρινο και λευκό χρυσό 18 καρατίων.

85th Annual Academy Awards - Arrivals
Η Kerry Washington που επίσης παρουσίασε βραβείο επέλεξε ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με fancy-cut διαμάντια 10 καράτια με λεπτομέρεια από λευκό διαμάντι trilliant-cut, σε κίτρινο χρυσό 18 καρατίων.

85th Annual Academy Awards - Arrivals
Τέλος, η πρόεδρος της Chopard Caroline Scheufele επέλεξε να φορέσει κολιέ σε λευκό χρυσό με διαμάντια round-cut και μπριγιάν 56 καρατίων, σκουλαρίκια σε λευκό χρυσό με round-cut διαμάντια και μπριγιάν και συγκλονιστικό ρολόι με round-cut διαμάντια και μπιγιάν.

error: Content is protected !!