ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

«Οι Κρούντς» ενθουσίασαν! Και όχι μόνο τους μικρούς θαυμαστές τους…

Το Diners Club λατρεύει να παρουσιάζει τις καλύτερες ταινίες του κινηματογράφου στους πελάτες του και υποδέχθηκε περισσότερους από 700 προσκεκλημένους με τα παιδιά τους στην Avant premiere της ταινίας «Οι Κρουντς», της πιο περιπετειώδους 3D ταινίας κινουμένων σχεδίων της χρονιάς από τη Fox & την DreamWorks!

Η Ευγενία Μανωλίδου με τον γιο της Περσέα και τον ξάδελφό του, Ιάσονα

Η Ευγενία Μανωλίδου με τον γιο της Περσέα και τον ξάδελφό του, Ιάσονα

Τα παιδιά πρωταγωνίστησαν στη γιορτή που ακολούθησε την προβολή της ταινίας στον κινηματογράφο Odeon Kosmopolis στο Μαρούσι και διασκέδασαν κάνοντας face painting, πατινοδρομίες με δώρο καταπληκτικά πατίνια για τους νικητές, ζωγραφική σε καμβά και βότσαλα τους ήρωες της ταινίας, αναρρίχηση και R-wall.

Οι "πρωταγωνιστές" της ταινίας, Νίκος Κουρής, Εβίτα Βιτσαντωνάκη, Αντέλα Μέρμηγκα και Ηλίας Ζεβός

Οι “πρωταγωνιστές” της ταινίας, Νίκος Κουρής, Εβίτα Βιτσαντωνάκη, Αντέλα Μέρμηγκα και Ηλίας Ζεβός

Best of για τα παιδιά, η παρουσία του νέου ήρωα της Amita FUN!, ο Μαστροκαρότος, ο οποίος διασκέδασε τους μικρούς θεατές και φωτογραφήθηκε μαζί τους.

Η Νόνη Δούνια με τα παιδιά της Ρέα και Στάθη

Η Νόνη Δούνια με τα παιδιά της Ρέα και Στάθη

Η ταινία αφορά μια προϊστορική κωμική περιπέτεια, η οποία ακολουθεί την πρώτη οικογένεια του πλανήτη, η οποία χάνει τη σπηλιά που την προστάτευε και ξεκινά ένα μοναδικό ταξίδι σε έναν κόσμο γεμάτο από ξεχωριστά πλάσματα. Τα μέλη της οικογένειας των Κρούντς μέσα από το ταξίδι τους προς τον μοναδικό τους προορισμό και την αλληλεπίδραση με έναν υπέροχο τύπο, τον Γκάι, ο οποίος καταφέρνει να τους σπρώξει προς την αλλαγή, θα καταφέρουν να εξερευνήσουν όλα τα υπέροχα αγαθά της φύσης και να αλλάξουν μια για πάντα τις συνήθειές τους. Γιατί αν αυτό δεν συμβεί, τότε το ανθρώπινο είδος ίσως να μην τα καταφέρει ποτέ να εξελιχθεί!

error: Content is protected !!