ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Μαρία Κοπανιτσάνου & Γιώτα Ασημακοπούλου, είστε οι μεγάλες νικήτριες του Fay’s Control, που κέρδισατε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο στην Μύκονο και στο Mykonos “Theoxenia”!

720okΑυτός ήταν ένας διαγωνισμός διαφορετικός. Δεν ζητούσαμε “likes” για να ενισχύσουμε την σελίδα μας. Ζητήσαμε ευχές. Και την συμμετοχή σας για το πολύτιμο έργο του “Δεσμού”. Και η ανταπόκριση ήταν μεγάλη, τεράστια… Και σας ευχαριστούμε όλους για αυτό, για την συμμετοχή σας στην χθεσινή μας χαρά, για όλα όσα φέρατε προς ενίσχυση του “Δεσμού”. Ένα πακέτο μακαρόνια ή ρύζι σας ζητήσαμε, ολόκληρες κούτες μας φέρατε.

Υπήρξαν όμως και δύο αναγνώστριες του fayscontrol.gr που δεν τα κατάφεραν να έρθουν χθες στο “Semiramis”. Μένουν μακριά, μένουν στον Πύργο Ηλείας και οι οικογενειακές και επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν ταξίδια “αναψυχής” στην πρωτεύουσα.

Αυτό όμως, δεν στάθηκε εμπόδιο για την Μαρία Κοπανιτσάνου και την Γιώτα Ασημακοπούλου να μας στείλουν μέσω μεταφορικής εταιρείας την δική τους κούτα , βάρους 26 κιλών! Μία κούτα γεμάτη αγάπη και έννοια για αυτούς που έχουν την ανάγκη μας.
Μία κούτα γεμάτη ζυμαρικά, παιδικές φρουτόκρεμες, χυμούς, μπισκότα, ρύζι, μέχρι και τραχανά, για όσες οικογένειες δεν έχουν την δυνατότητα να τα ψωνίσουν μόνες τους.
Και αυτό ακριβώς είναι το νόημα του “νοιάζομαι”. Αφήνω για λίγο όλες τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας που με πιέζουν ασφυκτικά, πάω στο super market, επιλέγω όλα όσα θα επέλεγα για το δικό μου παιδί, όσα μπορώ να επιλέξω για την δική μου οικογένεια. Και μετά, πάω και σε μία μεταφορική εταιρεία. Να τα συσκευάσω προσεκτικά, να τα στείλω με δικά μου έξοδα εκεί που θα πιάσουν τόπο. Και γράφω και μία κάρτα. Με λόγια τρυφερά, αγάπης…

Και ναι, αυτή ήταν η καλύτερη “ευχή” που λάβαμε για τους τέσσερις μήνες λειτουργίας του fayscontrol.gr και αυτό είναι το ομορφότερο μήνυμα που θέλουμε να μεταφέρουμε. Τόσο το Fay’s Control και ο “Δεσμός”, όσο φυσικά, ο Όμιλος Louis και το “Mykonos Theoxenia” που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας.

Μαρία και Γιώτα, σας ευχαριστούμε , το “πολύτιμο” δώρο σας παραδόθηκε στα σωστά χέρια, και ανταποδίδουμε με ένα ξέγνοιαστο διήμερο σε ένα από τα ομορφότερα νησιά μας, την Μύκονο!

Να περάσετε υπέροχα, και να μας στείλετε φωτογραφίες,

σας ευχαριστώ πολύ,

Φαίη

lobbyΤο “Mykonos Theoxenia” του Ομίλου Louis και μέλος της διεθνούς αλυσίδας Design Hotels, συνδυάζει αρμονικά όλες τις σύγχρονες ανέσεις, με την ιστορική ταυτότητα του κτιρίου και ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις του lifestyle της Μυκόνου. H θέση του κάτι περισσότερο από προνομιακή: πάνω στην θάλασσα και στους Μύλους, το πιο χαρακτηριστικό σημείο του νησιού απέχοντας μόλις ένα βήμα από τη μικρή Βενετία και το κέντρο της Μυκόνου.
Λειτουργώντας από το Μάιο έως και τα μέσα Οκτωβρίου, το Μykonos Τheoxenia δημιουργεί με την ιδιαίτερη αισθητική του μία μοναδική ατμόσφαιρα διακοπών, μέσα από τα 41 δωμάτια και τις 11 σουίτες, αλλά και τους υπόλοιπους χώρους που βρίσκονται στη διάθεση των πελατών του. Την διακόσμηση των 52 πολυτελών δωματίων, σουιτών και κοινόχρηστων χώρων ανέλαβε ο γνωστός interior designer Άγγελος Αγγελόπουλος, ο οποίος σέβεται την αρχιτεκτονική του διατηρητέου κτιρίου, που δημιούργησε την δεκαετία του ‘60 ο διάσημος αρχιτέκτονας Άρης Κωνσταντινίδης.
Για το λόγο αυτό άλλωστε, καθιερώθηκε ως η απόλυτη επιλογή για τους κοσμοπολίτες ταξιδιώτες, που αναζητούν στις διακοπές τους πολυτέλεια, συνδυασμένη με αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών και υψηλής αισθητικής design.
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΑΤΩ ΜΥΛΟΙ, ΜΥΚΟΝΟΣ, Τ.Κ. 84600
ΤΗΛΕΦΩΝΟ 22890-22230 FAX 22890-23008
ΤΗΛ. ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ 22890-22230
E-MAIL info@mykonostheoxenia.com
WEBSITE www.mykonostheoxenia.compoolcovercoverspaok

error: Content is protected !!