ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Αγαπάμε τους χορηγούς μας! Και αυτοί εμάς…

Και η αλήθεια είναι πως όταν σκεφτόμασταν τι ποτό να κεράσουμε τους καλεσμένους μας και όσους μας τιμήσουν με την παρουσία τους τον πολύχρωμο και ατμοσφαιρικό χώρο του ξενοδοχείου Semiramis, όπου και διοργανώσαμε το μεγάλο φιλανθρωπικό bazaar, το μυαλό μας πήγε αυτόματα εκεί, λόγω της ελάχιστης περιεκτικότητας αλκοόλ και πραγματικό χυμό λεμονιού.

Ç Amstel Radler  óôï öéëáíèñùðéêü bazaar ãéá ôçí åíßó÷õóç ôïõ Ýñãïõ ôïõ ÌÊÏ "Äåóìüò"

Οικοδέσποινες, οι Φαίη Μπέη και το site fayscontrol.gr, Βανέσσα Γερουλάνου με τα κοσμήματα Vanile on the Rock, Έφη Παπαϊωαννίδη και το Miss Flamingo και Νάνα Μπελιμπασάκη με το Elements by Past & Present. Στόχος του bazaar ήταν η συγκέντρωση τροφίμων για την ενίσχυση του έργου του Μη κερδοσκοπικού Οργανισμού «Δεσμός» .

Βανέσσα Γερουλάνου, Νάνα Μπελιμπασάκη, Φαίη Μπέη, Έφη Παπαϊωαννίδη

Βανέσσα Γερουλάνου, Νάνα Μπελιμπασάκη, Φαίη Μπέη, Έφη Παπαϊωαννίδη

Στο κάλεσμα του «Δεσμού» ανταποκρίθηκαν αρκετοί προσκεκλημένοι, επώνυμοι και μη, οι οποίοι παραβρέθηκαν στην εκδήλωση για να στηρίξουν το έργο του οργανισμού. Εκεί, τους περίμενε μια δροσερή και απολαυστική έκπληξη, η οποία δεν ήταν άλλη από μια παγωμένη Amstel Radler. Η νέα μπίρα με χυμό λεμόνι, που κυκλοφόρησε πρόσφατα από την Αθηναϊκή Ζυθοποιία, φέρνει μία νέα διάσταση στην απόλαυση της μπίρας, χαρίζοντας την απόλυτη δροσιστική εμπειρία.
Στο bazaar, το οποίο ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία, το «παρών» έδωσαν αρκετά ονόματα από το χώρο της showbiz και του επιχειρηματικού κόσμου.

Βιβή Μπασινά και Φαίη Μπέη

Βιβή Μπασινά και Φαίη Μπέη

error: Content is protected !!