ΑΥΤΟΠΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ

Ένα πικ νικ διαφορετικό από τα άλλα, δίπλα στο Κολλέγιο…

Ναι, καλά το καταλάβατε, είναι η εποχή των bazaar, και των φιλανθρωπικών εκδηλώσεων. Και αυτή την Κυριακή , σας συνιστώ να έρθετε στο bazaar που διοργανώνει το www.4moms.gr , για να ενισχύσει την γυναικεία επιχειρηματικότητα, στις Σχολικές εγκαταστάσεις της Νέας Γενιάς Ζηρίδη. Όμως, λίγο πιο δίπλα , θα πραγματοποιηθεί ένα πικ-νικ διαφορετικό από τα άλλα, το οποίο αποτελεί και την καλύτερη πρόταση για να συνεχίσουμε την μέρα μας.

501ec5f1a920a1f24340562f0ceaf8b1Στο “πικ-νικ της Μέριμνας” για μικρούς και μεγάλους, από τις 12.00 και μετά στο κτήμα ακριβώς δίπλα στο Κολλέγιο , στις εγκαταστάσεις στο Μποδοσάκειο, στον πανέμορφο λόφο της Κάντζας. Φέρτε το πικ-νικ σας η αν προτιμάτε θα έχουμε σουβλάκια, αναψυκτικά, κρασιά και παγωτά. Θα υπάρχουν πολλές δραστηριότητες και παιχνίδια για τα παιδιά και θα είναι μια πολύ ωραία ευκαιρία να περάσουμε μια ξεκούραστη, χαλαρή ημέρα στη φύση.
Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως όλα τα έσοδα θα πάνε στην Μέριμνα και για αυτό υπάρχει εισιτήριο 8€ το άτομο.
Το μόνο που χρειάζεται να φέρετε μαζί σας είναι το στρωσίδι σας, το καλάθι του πικ νικ για το φαγητό σας, την φωτογραφική σας μηχανή, και ένα παιχνίδι ή ένα βιβλίο που δεν χρειάζεστε πια, για το ετήσιο bazaar των Φίλων της Μέριμνας!
Η καλύτερη ευκαιρία για πικ-νικ! Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο;

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το φιλανθρωπικό έργο της Μέριμνας στο site
www.merimna.org.gr

Όποιος ενδιαφέρεται για εισιτήρια, υπάρχουν στα γραφεία της Μέριμνας, Παπανικολή 2Α, Χαλάνδρι, τηλ. 210 6463367, στα 3 Holmes Place ,Αθήνα, Μαρούσι, Γλυφάδα, ή στο mail:  aimiliaprokopi@gmail.com

error: Content is protected !!